Last news in Fakti

29 Август, 2022 13:20 4 104 4

Българин, издирван от Интерпол за убийство, е арестуван в Истанбул

  • българин-
  • издирван-
  • интерпол-
  • арест-
  • турция

Акцията на турските спецполицаи е приключила в дом в „Бейликдюзю“, където се намирали двете посочени лица

Българин, издирван от Интерпол за убийство, е арестуван в Истанбул - 1
Снимка: shutterstock

31-годишният български гражданин И. Х. Д., който е издирван от Интерпол с червена бюлетина за убийство, а арестуван в истанбулския квартал „Бейликдюзю“, пише 24rodopi.com.

Според турската полицейска информация И. Х. е влязъл в Турция през граничния пункт „Лесово-Хамзабейли“. На турска територия бил посрещнат от А. З. М., на 24 години.

Акцията на турските спецполицаи е приключила в дом в „Бейликдюзю“, където се намирали двете посочени лица, пишат медиите в криминалните си хроники.

Бил е направен опит да се унищожи паспорта на нашенеца, но ченгетата установили, че скъсаната снимка в документа е на издирваното лице.

В масива на Интерпол се посочва, че българският гражданин се издирва от полските съдебни власти като заподозрян за убийство.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега вече

    9 0 Отговор
    Са му купили билети за "среднощният експрес". Там ала бала няма.
  • 2 Тия номера ги знаем

    11 0 Отговор
    Убиваш в Полша, правиш атентати в Германия, крадеш кредитни карти в Швеция, после бягаш в Турция и почваш да ревеш, че Ердоган е диктатор и ти нарушава човешките права.
  • 3 Един

    8 0 Отговор
    Ти да видиш! Уж комшиите не са в ЕС, пък виж какви работи правят - с "Интерпол"! А нашите са го прозяпали от едната граница до другата граница - е, ние пазим ЕС , нали така!
  • 4 ЧУБАКА

    3 0 Отговор
    С ЕДНА ДУМА ДА ГО Е....А У ИНДИЕЦА