Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 13:54 2 433 1

Удар на полицията: 80 кг марихуана са открити в тир с месо в Перник (ВИДЕО)

  • марихуана-
  • тир-
  • месо-
  • паркинг-
  • перник

Приблизителната пазарна цена на това количество дрога е 800 000 лв

Удар на полицията: 80 кг марихуана са открити в тир с месо в Перник (ВИДЕО) - 1
Снимка: МВР

Около 80 кг марихуана в 76 пакета е открита в тир със замразено месо на паркинг в Перник, съобщиха от Окръжната прокуратура в Перник. В близост до паркинга е открит фургон с оборудване на производство на марихуана.
До момента за 72 часа са задържани трима души. Само един от тях е криминално проявен.

Откритата марихуана е с много високо качество, а пазарната ѝ цена е приблизително 800 000 лв., уточни Явор Серафимов, зам.- директор на ГДБОП, цитиран от bTV.

Официалният товар на композиция, в която е открита дрогата, е бил 22 тона свинско месо. Марихуаната е била укрита сред месото.
Установено е, че камионът, в който е открита марихуаната, е влязъл от Гърция в България през граничен пункт „Кулата“. Тирът е с българска регистрация.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЯО

    4 1 Отговор
    Като хапна 2-3 пържоли затова ме отпуска толкова добре. Мислех си,че месото е от "щастливо прасе" -свободно отгледано.