Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 17:07 3 239 13

МВР- министърът за акцията в Казанлък и Гурково: Няма да продължава това някои хора да са над закона

  • иван демерджиев-
  • казанлък-
  • гурково-
  • над закона-
  • акция

Нека тези лица да очакват полиция, но не тази полиция, която са поставили на колене и смятат, че им служи, а полиция, която ще ги постави там, където заслужават, каза Иван Демерджиев

МВР- министърът за акцията в Казанлък и Гурково: Няма да продължава това някои хора да са над закона - 1
Снимка: БНТ

Специализирана полицейска операция се провежда от рано тази сутрин в Казанлък и Гурково. Целият град е пълен с полиция. На място са и служители на Специализирания отряд за борба с тероризма и Жандармерията.
На място пристигна и вътрешният министър Иван Демерджиев. Той потвърди, че акцията в Гурково е свързана със стрелбата в града, но и не само. Целта на акцията е превенция, съобщават от БНТ.

Оттук нататък ще следват много подобни акции по отношение на криминални групи в района и ще продължат, докато те приключат с незаконната си дейност. Няма да продължава това някои хора да са над закона, каза министърът.

"Нека тези лица да очакват полиция, но не тази полиция, която са поставили на колене и смятат, че им служи, а полиция, която ще ги постави там, където заслужават. Причината за тази операция и други, които ще последват, е такава. Причината да съм тук е послание към тези хора и към тези хора на територията на страната. Свърши времето на беззаконие към тях. Това се случва от последните години и искаме да сложим край на това нещо", каза Демерджиев.

По думите му няма задържан за стрелбата в Гурково.

В хода на специализираната полицейска операция към момента няма задържани. Има проверени 80 МПС-та и 136 лица. Съставени са 3 електронни фиша, 3 акта за установени административни нарушения, връчени са 90 електронни фиша, образувано е 1 досъдебно производство. Извършени са проверки на търговски обекти, къщи за гости и други.

За катастрофата на Околовръстното Демерджиев каза, че апелира прокуратурата да даде на медиите подробности по делото. Заяви, че в МВР много добре си знаят правомощията, но в случая са били подведени от страна на прокуратурата без да уточни какво има предвид.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е браво

    20 1 Отговор
    Стрелба има , задържани няма ?
  • 2 Циганина

    5 3 Отговор
    Щом докараха жандармерията, пак ще си спомним за бай Тошо как превъзпитаваше! Сега поне година ша сме кротки!
  • 3 Иван

    14 3 Отговор
    Най голямата организирана престъпна група е МВР.
    Стига с тези показни акций, почнете да чистите собствените си редици.
  • 4 ХА ХА ХА

    3 10 Отговор
    Страхотна акция еди кой си гърмял, но няма задържани, същата яхния само, че в друга чиния. Бойко Рашков и Румен Радев съсипаха и малкото хубаво, което беше останало, унищожиха спокойният живот на хората и спестяванията им , мутрите отново плъзнаха парадирайки с неприкосновеността си !
  • 5 ха ха

    3 1 Отговор
    ще раздават чадъри за по своите при акциите
  • 6 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    10 0 Отговор
    За да има правосъдие трябват 4-ри неща:

    ЗАКОНИ
    ПОЛИЦИЯ
    ПРОКУРАТУРА
    СЪД

    ДОРИ САМО ЕДНО ОТ ТЯХ ДА ЛИПСВА, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРАВОСЪДИЕ, А У НАС ЛИПСВАТ И 4-ТЕ. Причината са всички досегашни депутати, а причина за депутатите са избитателите, които гласуват за тях. Наказателният кодекс на България е от далечната 1968 година. За сравнение за да разберете колко е отдавна това ще ви кажа, над половината днешни българи не са били родени още по онова време. Баба Корнелия Нинова е родена една година след това.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 366272277227

    1 0 Отговор
    Нека да работят,явно сте толкова много умни и красиви ,че не знаете думата превенция и лепнахте с вашите изтрещели лекции ,че разбирате как работи МВР.Когато си пожелаят могат и през прозорците да влязат без да имате време да си облечете гащите дори.Аман от разбирачи.
  • 9 А стига бе

    0 0 Отговор
    За Пеевски и Доган сигурно говори а? Политическата отговорност
  • 10 А стига бе

    0 0 Отговор
    За Пеевски, Така и Доган сигурно говори а?
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БРАВО на МВР
  • 12 ИВАН

    1 0 Отговор
    А кога ще има спецакция в самото МВР, защото от там трябва да се започне и след това да се правят шумни и безсмислени акции, които само травматизират обикновения гражданин и труженик ... бих предпочел малко по финна и интелигентна работа от полицията, а не да се изгорят два тона бензин, за показна шумотевица, а престъпника да си се подхилква някъде да мине пукотевицата
  • 13 сашо

    1 0 Отговор
    НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА И РОДИ МИШКА.ПОЛИЦИЯТА ПРОИЗЛИЗА ОТ НАРОДА НО НИКОГА НЕ СЛУЖИ НА НАРОДА СИ.