Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 17:04 1 463 6

Дрогиран и пиян шофьор блъсна пешеходец край Берковица

  • дрогиран-
  • пиян-
  • шофьор-
  • удар-
  • пешеходец

На водача са съставени 4 акта и е задържан за 24 часа в полицията за причиненото ПТП

Дрогиран и пиян шофьор блъсна пешеходец край Берковица - 1

Мъж на 25 години, шофирал след употреба на наркотици и алкохол, е блъснал пешеходец в центъра на село Мездрея в община Берковица, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Произшествието е станало към 00:40 часа през нощта на улица „Главна“ в Мездрея. Шофьорът не осигурил достатъчно странично разстояние при разминаване с движещия се по пътното платно по посока на движение на автомобилите пешеходец на 44 години от селото. При удара той е ранен и е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Берковица. Нанесени са материални щети и на колата.

На шофьора са съставени 4 акта и е задържан за 24 часа в полицията за причиненото ПТП, за употребата на амфетамини и алкохол. На пешеходеца също е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

Пак вчера в Лом е задържан за денонощие младеж на 19 години, който шофирал луксозен автомобил след употреба на наркотици и срещу него е образувано досъдебно производство.

В последните дни случаите на установени дрогирани шофьори в Монтанско нараснаха, а от началото на годината те са 49 при 36 за същия период на миналата година, съобщиха за БТА от пресслужбата на полицейската дирекция в Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаахах

    4 1 Отговор
    С какъв тест го проверихте хахаххаха

    Коментиран от #2

  • 2 Какъв КАКЪВ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаахах":

    ...за бременност
  • 3 Щом и последният селянин

    6 1 Отговор
    започна да тъпче амфети, значи смятайте каква мизерия е... Навремето циганите дишаха лепило и се друсаха. Ние ги смятах е за отрепки. Сега чудно защо доста хора не осъзнават, че балончета, амфети и подобни мизерии ги правят отрепки! Жалко. Поне да пълнят затворите с тази сган, че да им дойде акъла овреме
  • 4 Газо

    2 1 Отговор
    Ей не се напи тоя народ бе!
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    ДО кога така ХОРА
  • 6 ДЕТЕНЦЕ НА 40

    2 1 Отговор
    Пуснете го веднага! Сутринта е ходил на зъболекар, който после писал в полицията, че му е сложил 3 упойки съдържащи амфетаминова компонента,, а по - късно си изплакнал устата с листерин ! Накрая дрегерът и тестовете били от фалшивите от които се оплакват тестваните полицаи!