16 Ноември, 2022 14:53 1 806 4

Намериха убита жена в гълъбовско село

  • убита-
  • жена-
  • обручище

По главата ѝ имало видими следи от травматични увреждания

Намериха убита жена в гълъбовско село - 1

Окръжната прокуратура в Стара Загора наблюдава и ръководи разследването по досъдебно производство за убийство на 67-годишна жена в гълъбовското село Обручище. Това потвърди за БТА окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Сигнал за инцидента е подаден вчера в 14:45 часа на телефон 112 за намерена починала жена в къщата ѝ. Пристигналите на място полицейски служители са открили в една от стаите трупа на 67- годишна жена. По главата ѝ имало видими следи от травматични увреждания.

В момента се провеждат първоначални действия по разследването – оглед на местопроизшествие и свързани с него допълнителни процесуално – следствени действия и оперативно – издирвателни мероприятия, насочени към разкриване на извършителя на престъплението. „Работи се оперативно по случая. Сигналът е подаден от близки на починалата, която през последните няколко дни е била сама“, допълни още Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния

    9 0 Отговор
    да затвори вратата !
  • 2 Иван Грозни

    12 1 Отговор
    Или съдебна генерална реформа или край с България. Типовете се резхождат, мародерстват, а съдът прибира много парички. Като неискат да съдят, а прибират подкупи им намалете заплатите и постройте затвори.

    Коментиран от #4

  • 3 Спешна промяна в НК и НПК

    13 0 Отговор
    Скоро е взела пенсия женицата. И това става в голямо село, а какво да се каже за забравените и от Бога забутани селца.
  • 4 Шопо

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Грозни":

    Кави пачки ще приберат от тези утрепки?
    Откраднали са пенсията на жената на колко да я делят тези 500 лева.