Last news in Fakti

5 Декември, 2022 21:08 4 102 4

Разкриха депо за скъпи крадени автомобили

  • депо-
  • крадени коли-
  • полиция

По случая се води разследване

Служители от Главна дирекция „Гранична Полиция" и ГПУ - Силистра извършиха съвместни оперативно-издирвателни мероприятия в връзка с трансграничен трафик на крадени автомобили.

В частен имот в село Ценович, община Силистра, който е собственост на 60-годишен мъж, те установяват лек автомобил „Ауди А6" с регистрационна табела, издадена от Република Косово, обявен за издирване от Интерпол.

На адреса са намерени и иззети още 5 скъпи автомобила с германски, великобритански и български регистрационни номера от висок клас от марките „Ауди", „Ланд Ровър"," Хамър", „Мерцедес" и „Форд", за които има съмнение, че са предмет на престъпление и имат интервенции в идентификационните им номера, съобщиха от МВР.

Открити са и много чуждестранни регистрационни документи за МПС, фалшиви румънски и български документи за управление, множество пластики за изготвяне на лични документи, различни холограмни стикери за документи, много български и чужди документи за регистрация на автомобили.

Уведомена е районната прокуратура.

По случая се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко

    4 2 Отговор
    Ушави прасенца, за кокошка няма прошка, а... ей, дано да гледате дечицата си как се гърчат с левкимия.
  • 2 То е ясно

    16 0 Отговор
    Да питат Маджо.Той е от Силистра.Всички айдуци в региона са му слуги.
  • 3 МВР Е ОПГ

    15 1 Отговор
    Не се съмнявайте и за миг във това!
  • 4 МХтоМХто

    16 0 Отговор
    " Великобритански" номера?!?!?!? Направо великострахотен стил.