Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 11:26 2 990 38

Бащата на пребития в Плевен: Той е спрял да се бие, но полицаите продължили да го удрят

  • пребит-
  • плевен-
  • побой

В събота призори на излизане от дискотека се сбиват две компании. Намесват петима цивилни, за които впоследствие е установено, че са полицаи. Трима служители на реда ще бъдат временно отстранени от работа заради превишаване на права

Бащата на пребития в Плевен: Той е спрял да се бие, но полицаите продължили да го удрят - 1

19-годишният младеж, който беше пребит пред заведение в събота в Плевен, вече е изписан от болница. Това обяви бащата на момчето Костадин Недялков. Той добави, че не е достатъчно да се отстранят тримата полицаи, които са били сина му. По думите му е нужно да се задържат всички, участвали в побоя и да има справедливост.

В събота призори на излизане от дискотека се сбиват две компании. Намесват петима цивилни, за които впоследствие е установено, че са полицаи. Трима служители на реда ще бъдат временно отстранени от работа заради превишаване на права и неправомерна употреба на сила. По случая е образувана дисциплинарна проверка.

Бащата на пребитото момче обясни пред БТВ, че то едва яде, но вече е вкъщи. Той заяви, че е гледал видео кадрите от дискотеката и общинските камери.

"Там се вижда, че двете компании, тази на сина ми от двама души и четирима, които се оказва са чужденци, имат някакви пререкания. Започва бутане. След това идват шестима души, от които петима полицаи. Единият започва да се бие със сина ми, а другият полицай нокаутира приятеля му. Той пада на земята и не става, след като се сбива със сина ми. Ясно се вижда на камерата, че сина ми сваля ръцете си. Изглежда вече разбира, че това не е човек от групата на чужденците. Може би по някакъв начин те са му казали“, каза Костадин Недялков.

Той добави, че, според него, полицаите са искали да убият сина му, защото момчето е спряло да се бие, а те са продължили да го удрят. Освен това синът му е е бил в безсъзнание за две минути.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужаст!

    35 18 Отговор
    Той спря да бие,те продължили..Инерция бе,бащейко,така си го възпитал..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сталин

    66 11 Отговор
    Полицаите са мутри в униформи ,полицаи стават само лузъри, които не стават за нищо друго
  • 5 Иван Дочев

    36 11 Отговор
    Доколкото разбира, целта на Демерджиев и неговият авер в Плевен е да прикрият биячите от полицията. Няма истинско разлседване, няма Инспекторат, няма Вътрешна сигурност. Вместо това търсят италианския гражданин, който следва да даде показания, че полицаите са пребили човек, за да го защитят. Това е защитната им версия.
    =
    Жалка и гнусна история на дерибеи и кърсердари с чадър отгоре по българските градове и села.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Жена

    13 25 Отговор
    Малко са го били. Расизмът не е хубаво нещо. Научи сина си да уважава хората.

    Коментиран от #25

  • 11 Всеки който влиза в бой трябва

    22 12 Отговор
    Да знае че може да бие но може и да бъде бит, и само олигофрен който е от битката страна може да се жалва след боя, затова да го пращат на украинския фронт за да научи от какво трябва и от какво не трябва да се жалва, а бащата просто се опитва да изпроси някой лев
  • 12 Бай Митко

    16 14 Отговор
    Явно това мамино 19-годишно синче, ни работи, ни учи щом в 04 часа е пияно пред дискотека и търси с кой да се дразни! Започнало с друга групичка и се прехвърлило на неподходяща групичка! И ето полицаите били биячи, ми що се дразниш с тях малкият? Ако бяха някои мутри да го изтупуркат, че и на тати да поговорят на уше, щеше ли да има такава патардия и претенции? Като не може да се бие и не носи на бой баща му да го варди след като не може да си го прибере.
  • 13 # идиоти вън

    18 9 Отговор
    Абе току така не е бит, без причина и чини ми се, че вината е в бащата! Бил се бил па спрел а те продължили да го бият?!?!?!

    Коментиран от #15

  • 14 Трият

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "Що ме триеш":

    щото искат да насочат общественото мнение в определена посока!
  • 15 Само, че

    15 9 Отговор

    До коментар #13 от "# идиоти вън":

    ако бяха някои яки "гардероби" ни тоя .со.по.лан.ко. ни баща му щяха да гъкнат! Пияно и се дразни, и налита на бой то самото, и сега тати притеснен! Тати що не се притесняваше като не се е прибрал до 4 часа сабалента. Айде бегайте да се надпреварвате с вятъра.

    Коментиран от #18

  • 16 Митака

    19 9 Отговор
    Синчето е явно ба.ба.ит, но сега не му се получило. Попаднал на неправилните хора!
    Кой знае колко бити има от него, но за тези неща бащата мълчи щото тогава сина е герой!
  • 17 Бинго

    15 10 Отговор
    Интересно, какво работи бащата? Щото почти на всички такива "юнаци" бащите им са някакви /прокурори, съдии, депутати/! А този среднощен правещ се на мъж учи ли, работи ли или е от тези 20% нищоправещи младежи дето много разбират от магистралки! За него нищичко не се споменава?!?
  • 18 Механик

    18 10 Отговор

    До коментар #15 от "Само, че":

    Ти беше ли там та така много знаеш? Чу ли, видя ли за какво иде реч?
    Обърна ли внимание не това, че едната компания е била от 4-ма човека, а тия са били само двама? Как ти се струва, кой щеше да победи, ако не се бяха намесили "полицаите"? (б.р. -полицаите са намесват в полза на 4-мата)
    Защо се намесват именно по тоя начин, при положение, че са 5 полицая? Мигар 5 полицая не могат да задържат двама? И не е ли по-редно да се намесят в полза на тия които са по-малко на брой? Сигурен ли си, че полицаите не са били пияни/дрогирани? Сигурен ли си, че полицаите не са били охрана именно на тия 4 италианеца?
    В никакъв сучай не искам да съм адвокат на момчето, но се дразня от такива изблици на справедливост, като твоите. Необмислени и неадекватни.

    Коментиран от #20, #23

  • 19 Шопо

    18 5 Отговор
    Най-голямата организирана престъпна група е МВР.
    Всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
    На КАТ също.
  • 20 ...

    19 7 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    злобните коментари към момчето приличат на коментари от гнусни престъпни полиц@йчета, защитавайки колегите си, типично в техен стил;)

    Коментиран от #24

  • 21 Уж беле невинен🤔били го нападнали🤔

    15 5 Отговор
    Еми когато тръгваш да се биеш винаги трябва да си правиш сметка че може да бъдеш набит😉
  • 22 Демерджиев спиш!

    5 3 Отговор
    Дъбнишкият мутрафон още ли не е отстранен за прикриване на случая?
  • 23 Само че

    13 5 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    който си го търси в 4 часа сутринта си го намира!
    На никого не адвокатствам! Изводите ми са единствено от думите на татенцето!
    Прочети и вникни! Но да ти си механизатор!
  • 24 Някой

    12 10 Отговор

    До коментар #20 от "...":

    От полицаите съм виждал само добро, включително и когато са ме наказвали за превишена скорост!
    Има една поговорка:"Да би мирно седяло, не би чудо видяло"! Виж бащата какви ги говори, малкия сам се е натикал между шамарите. Тръгва да се бие и после що го били.
  • 25 Адмирации

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "Жена":

    Всяка вечер във всяко населено място има сбивания, така че с този случай се вдига ненужна врява. Бащата явно хич и не се интересува къде скита 19-годишния му син и сега изведнаж "ко стана". Ми да станало е и в голяма степен вината е на бащата "къде беше преди да го бият".
  • 26 игнат

    4 7 Отговор
    Полицаите трябва да се наградят!
    Само джендърята се жалват по телевизиите и плачейки търсят права!
    Пътувал съм целия в кръв в тролея и никой не ме пита кво ми е, тогава немаше ГСМ-и ...не ме снима никой - и съм чакал да стане 3ч да заспят нашите да мога да се прибера и измия без да ме видят! На другия ден съм паднал естествено! Беха мъжки години тогава...

    Коментиран от #31

  • 27 БгТопИдиот🇧🇬

    2 2 Отговор
    Мисироците (джурналята) много обичат да раздават присъди предварително.КоЙ крив, коЙ прав -те казват . Да обработват и насочват стадото в "правилната "посока.
  • 28 БгТопИдиот🇧🇬

    9 6 Отговор
    19 год лигльо в нормалните години щеше да е с АК-47 и униформа.

    Не случайно нашите деди казваха една максима.Мъжле дето не служило в армията не е мъж !

    Резултата го виждате в статията .

    Ма нал скачахте 89 с двата пръста , че немало банани -е поне маймуни имаме-всичките ние дето го позволихме

    Коментиран от #29, #34

  • 29 Лазо

    4 4 Отговор

    До коментар #28 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    А куките биячи все едно са служили в армията. И те са като мутрите - смели само като са по няколко. веднъж си седя в колата. Нищо не правя, просто си седя. късно през нощта. Спира някаква кола до мен, и аз си разкопчавам якето, хващам пистолета и го зареждам за всеки случай. От там обаче излизат двама полицаи (колата е частна, не е патрулка) и ми искат документи. Прибирам пистолета в кобура, те изобщо не забелязват, че съм въоръжен, излизам, и им давам документи. Гледам, че единия видимо го е шубе и се притеснява, та ги успокоявам, че не съм престъпник и просто си седя в колата, моя си е и нищо лошо не правя. Но ако исках, можех спокойно да ги застрелям и въобще нямаше да се усетят какво и откъде им е дошло. Страхливи са и не са подготвени добре. А да бие като е в група всеки може и това не е признак на мъжественост.

    Коментиран от #32

  • 30 Иван

    4 2 Отговор
    Ако следяхте случаят от начало по думите на бащата синът му си стоял мирно навън и чакал, минали полицаите и те са го били ей така, после се оказва ,че имало кавга и младежа спрял да се бие след кат са го нашамарили има си раследващи хора който да разкрият инцидента, други дет не са присъствали да взимат мнение и така гнусно по новините да се тиражират такива глупости и от журналисти без да се замислят за това са чиста проба папагали !!!

    Коментиран от #33

  • 31 Бай Митко

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "игнат":

    Адмирации "Игнат"! Мъжкарите вече се броят на пръсти!!!
  • 32 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Лазо":

    Брейййййй, "Лазо" мъжествеността, но само пред компа!!! Хахаха
  • 33 Бинго

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Адмирации!
    "Папагали" и то шарени!
  • 34 Бай Митко

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Чудесен коментар! Браво мъжки!
    "Кой не скача е червен, кой не скача е червен"! Маймуни бол - банани в изобилие!
  • 35 ИВАН

    2 2 Отговор
    Подобни изверги нямат място в обществото, и обществото трябва да ги изолира за дълго, обаче те само щели да ги отстранят временно от работа - затвор бе, от това разбират само, но и затвора няма да им повлияе положително.
  • 36 Тошко

    1 3 Отговор
    Всички плевенски полицаи, дружно под земята!
  • 37 Тошко

    4 0 Отговор
    Прокурорчето с име на местен деликатес от Плевен дето заплашва хора по телефона - земи се обръсни, че човек не знае член на "Ислямска държава" ли гледа пред себе си или действащ прокурор. И после си вземи русата приятелка от МВР-то и напуснете страната. Отървете ни от присъствието си.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.