15 Март, 2023 16:10 1 374 6

Гранични полицаи задържаха мигранти на "Тракия" на влизане в София

  • гранични полицаи-
  • мигранти-
  • задържани-
  • магистрала тракия-
  • софия

По първоначална информация в колата е имало десетима мъже. Пред полицията те са заявили, че са от Сирия. Шофьорът е задържан. Той не е български гражданин.

Гранични полицаи задържаха мигранти на "Тракия" на влизане в София  - 1
Снимка: БНТ

Екип на "Гранична полиция" задържа група мигранти на магистрала "Тракия" на влизане в София, съобщават от БНТ

По първоначална информация в колата е имало десетима мъже.
Пред полицията те са заявили, че са от Сирия. Шофьорът е задържан. Той не е български гражданин.

Мигрантите са се возили във ван.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ген. Гурко

    8 1 Отговор
    И докога така? Кога най-после ще започнат да се отнасят с тях като с криминални престъпници, каквито са в същност от гледна точка на закона ? Кога бе? Не мога да повярвам че до такава степен не ставаме за нищо.Кошмар. Тези наглеци по-друг начин няма да престанат. Млади, здрави, лъжливи, мързеливи, нахални.
  • 2 Зеления потник

    7 0 Отговор
    Питам аз ,кому е нужно да ги спирате из страната а не на границата ??? Нито един българин освен някои козяшки подложки не го интересува на къде са тръгнали.На нас ни е важно да не са в България.
  • 3 123456

    5 0 Отговор
    Е па що ги не фърлат с буркан до Калотина - ей къде е .... може да имат връзка да гонят час ...
  • 4 Джафар

    3 0 Отговор
    Тези от гранична полиция били ли са трезвени кой упражнява контрол над тях преди акции?
  • 5 Служил на НРБ край южната граница

    5 1 Отговор
    Какви ,,ГРАНИЧНИ"са тия михлюзи и защо задържат нарушителите чак край София?
    Мястото им не е ли на САМАТА ГРАНИЦА,или вече България е прекроена и се е свила до една София и Софийска област???
  • 6 Явор

    1 0 Отговор
    Преди няколко часа в Пресечна точка мисирката Михаил Дюзев зададе въпрос дали сме подценявали мигрантската криза заради другите кризи. Много се ядосах, защото усетих желание да бъдат обвинени обикновените хора за всичко. Никой нищо не подценява, просто последните няколко години се струпаха много кризи и сме на ръба на силите си, много са уморени хората от тях. Дюзев и другите мисирки искам да ги питам дали мигрантската криза е наш въпрос. Тя трябва да ни вълнува, но не е наш въпрос. Дюзев и колегите му нека попитат Борисов и Валери Симеонов каква е тази ограда, която са построили с нашите данъци, както всичко, което се прави, та всякакви хора могат свободно да преминават през нея. Ние, обикновените хора, които сме потърпевши от всичко, нещо подценяваме и за всичко сме виновни. То и някои политици ни считат за виновни, като се има предвид какви епитети са употребявали за хората. От финансовата криза, после и от коронавирусната, сега и от инфлацията знам, че обикновеният човек страда и понякога дори е ограбван. Много са цинични политиците и журналистите.