Last news in Fakti

3 Април, 2023 11:56 1 996 8

Мъж е с опасност за живота след побой от две момчета

  • село странско-
  • побой

На 2 април в 15:40 часа е получен сигнал от кмета на селото. Той съобщил, че в дома си е намерен пребит самотно живеещ мъж на 67 г.

Мъж е с опасност за живота след побой от две момчета - 1
Снимка: shutterstock

Задържаха 18-годишен младеж и непълнолетен за побой над мъж в димитровградското село Странско, съобщиха от полицията.

На 2 април в 15:40 часа е получен сигнал от кмета на селото. Той съобщил, че в дома си е намерен пребит самотно живеещ мъж на 67 г.

Пострадалият е транспортиран в хасковската болница - с опасност за живота.

Установено е, че съпричастни са двете момчета - на 15 и 18 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Груйо

    41 1 Отговор
    Биячите са Цигойнен предполагам?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 докога

    26 1 Отговор
    Биячите са смели, защото не очакват наказание. Ако имаше адекватно правосъдие, ако имаше по-сериозно наблюдаване на криминалния контингент, щеше да има и малко страх в тези престъпници.

    Коментиран от #5

  • 4 Цензура

    21 0 Отговор
    Това е резултатът от т.нар. "ромoва интеграция" - хъхpяшкитe озвeрели античoвеци започват да yбиват от съвсем голобрада възраст !!!!

    КОЙ и КОГА ще отговаря за пълното бездействие на държавата, довело до ужасяващата смърт или страдания на хиляди и хиляди безпомощни хора, тероризирани и убивани от тая безнаказана чyма ????

    Връщане на адекватните наказание - смъpт и тежък каторжен труд, унищoжаване на незаконните гeта, свъpталища и pазвъдници, трудови лагери и принудителен труд за отказващи да работят и учат лица с антисоциално поведение. Койтоне му харесвва, да се маха, да емигрира в Бангладеш.
  • 5 Марш

    19 0 Отговор

    До коментар #3 от "докога":

    Именно. Държавна политика на "търпимост" към престъпната дейност на тая сгaн - от незаконното строителство, до открит бандитизъм. Държава, която не смее да прилага собствените си закони, и то само спрямо един етнoс, вече не е държава.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Перо

    7 0 Отговор
    Малцинството!

    Коментиран от #8

  • 8 А масово по селата

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Перо":

    вече отиват към мнозинство. През което и село да минавам, като видя къщи, в които са живели работливи хора, а сега дворовете пустеещи и разградени, пълни с боклуци и камари пластмасови бутилки, веднага и на слепите става ясно, че там обитават паразити. Голям двор и нито един корен зеленчук, дърветата изсечени и кючеци на макс.