Last news in Fakti

13 Април, 2023 08:55 4 668 12

Гонка в центъра на Враца, ченгета преследват Ангел Гелето

  • гонка-
  • полицай-
  • ангел гелето-
  • враца

Мъжът се държал арогантно и категорично отказвал да изпълнява полицейските разпореждания. Заради агресивното му поведение и отказ да даде проба на дрегера за употребата на наркотици и алкохол, той бил задържан и откаран в ареста на районното управление

Гонка в центъра на Враца, ченгета преследват Ангел Гелето - 1
Снимка: bulnews.bg

Невиждан екшън е имало тази вечер в център на Враца, съобщи BulNews.
Две патрулки са преследвали лекият автомобил „Мерцедес“ на Ангел Петров, известен като Ангел Гелето. Служителите на реда забелязали 40-годишният мъж от Ямбол зад волана на колата, въпреки че скоро шофьорската му книжка е била отнета заради положителна проба за наркотици.

След преследване Ангел Гелето свил в уличка до училище „Христо Ботев“ и опитал да се скрие в оръжейния магазин, но бил толкова неадекватен, че не улучил вратата. Благодарение на това полицаите бързо го заловили.

Мъжът се държал арогантно и категорично отказвал да изпълнява полицейските разпореждания. Заради агресивното му поведение и отказ да даде проба на дрегера за употребата на наркотици и алкохол, той бил задържан и откаран в ареста на районното управление. На управляваният от него в този момент „Мерцедес“ са свалени регистрационните табели. Колата е със спукани гуми и е ударена в задната дясна страна.

Ангел Гелето е известен крими герой във Враца. Преди време е бил управител на казино „Адмирал“ в ж.к „Дъбника“ в областния център, но бил изгонен заради злоупотреби. Любимият му номер е да реже поставените му скоби на „Паркинги и гаражи“ не само във Враца, но и в други градове. Хвали се, че има толкова добър адвокат, че може да свали всяко обвинение срещу него.

В града се коментира, че в момента доходите му са от пласиране на наркотици и прекарване на мигранти, но това не е документирано. Шофираният от него по време на днешния екшън лек автомобил „Мерцедес“ е взет на изплащане.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цирка няма свършване още 100г.

    27 5 Отговор
    поредния герберастки дерибей…

    Коментиран от #2

  • 2 Жорко

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "цирка няма свършване още 100г.":

    Какво общо има ГЕРБ с 40 годишен мъж?!?"Неволите" му започват много по отрано.
  • 3 адаша

    24 0 Отговор
    Чак пък "невиждан екшън"! Всеки ден има такива "екшъни". "Известен крими герой", а щъка на свобода. Просто пак е хвърлил геле...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Електричка

    13 0 Отговор
    Щом е на изплащане , от къде идват парите за вноските?
  • 6 Врачанин

    14 0 Отговор
    Тоа па кой е?!
  • 7 шугата

    12 0 Отговор
    тоя е един НАРКОМАН на квартира в враца суек !!!
  • 8 Григор Гигото

    10 0 Отговор
    Хубу че не са преследвали Александър Сашото или Гошо Гогото или Петър Пешото щото тея тримата са едни от най-опасните хора на Иван Ваньото
  • 9 ха ха

    2 0 Отговор
    та да питам , колко законни са ;пропуските ; даващи право закона да не е валиден за всички ? или това е от основите на демокрацията и нейните ценности
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай Митко

    1 0 Отговор
    Това списващите разни материалчета съвсем се обезличиха. Криминално проявения контингент вече е издигнат в "крими герой". Актуална ценностна система няма що. Бандитите са героите на новото време. През онова лошото време имаше само герои на труда.

    Коментиран от #12

  • 12 Бай Митко

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Митко":

    Сега като командироват врачанските полицаи в София тоя хептен ще се почувства, като че е хванал златата рибка.