Last news in Fakti

11 Октомври, 2013 12:22 1 984 0

Въоръжен грабеж на пощенския клон в с. Локорско

  • въоръжен-
  • грабеж-
  • пощенски клон-
  • с.локорско

Моторист е обрал клона към 9,30 часа

Обраха столичния пощенски клон в с. Локорско. Столични полицаи работят по установяването и задържането на извършител на въоръжен грабеж.

Сигналът за инцидента е получен около 9.30 часа днес, съобщиха от МВР. Според първоначалната информация мъж, облечен с тъмни дрехи и мотористка каска, влязъл в пощенски клон в с. Локорско. Той заплашил служителката с оръжие, взел неустановена към момента сума и се оттеглил с мотор в неизвестна посока.

Полицаите реагирали веднага на сигнала. Провеждат се оперативно-издирвателни действия за задържането на извършителя на престъплението.

По непотвърдена информация са откраднати около 7 000 лева, предназначени за изплащане на пенсиите.Парите за пенсии са били докарани 10 минути преди обира

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА