Last news in Fakti

11 Октомври, 2013 14:00 1 910 0

Мъж е със срязано ухо след пиянска свада

  • мъж-
  • срязано-
  • ухо-
  • пиянска свада

Потърпевшият е освободен за домашно лечение

Мъж е със срязано ухо след пиянска свада в Чомаковци. На 10 октомври в 18.55 часа полицията е мобилизирана за разтърваване на хора в сбиване пред кафе-аперитив в село Чомаковци.

На място се е установило, че 50-годишен местен жител е нанесъл порезна рана с нож на лявото ухо на 47-годишен свой опонент. Изяснило се е, че скандалът е възникнал между двамата пияни мъже като първо започнали обидите. После се сбили и по-възрастният извадил нож.

При спречкването по-младият е със срязано ухо. Оказана му е лекарска помощ в болницата в Червен бряг. След прегледа е освободен за домашно лечение. Извършителят е задържан за 24 часа. Той доброволно е предал ножа, с който е нанесъл порезна рана. На място е извършен оглед от полицията.

Причините за конфликта остават неизвестни, но разследващите предполагат, че се касае за стара вражда на битова основа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс. Работа продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА