Last news in Fakti

29 Юни, 2023 12:26 2 177 3

Хванаха двама мъже и жена с 9 кг хероин след екшън, и гонка с полицията

  • гонка-
  • заловени-
  • хероин

По случая е започнато разследване, а материалите са докладвани на Окръжна прокуратура – Хасково

Хванаха двама мъже и жена с 9 кг хероин след екшън, и гонка с полицията - 1

След гонка от Хасково до Стара Загора полицаи хванаха двама мъже с 9 кг хероин, съобщиха от полицията.

На 28 юни към 21:30 часа, в района на хасковското село Клокотница, униформени подават звуков и светлинен сигнал за спиране на автомобил. Шофьорът не се подчинява и ускорява движението на превозното средство. В хода на предприетото преследване служителите забелязват, че някой от колата изхвърля раница. При претърсването става ясно, че в нея има 9 пакета с общо 9 кг хероин.

Предприети са незабавни издирвателни и заградителни действия, в които се включват и униформени от ОДМВР Стара Загора, в резултата на които автомобилът е спрян, установена е самоличността на шофьора - 36-годишен мъж от Стара Загора. Изяснена е и самоличността на двамата му спътници – 30-годишен жител на с. Стаево и 35-годишна негова приятелка от Стара Загора, които успяват да скочат от превозното средство по време на преследването. Двамата са установени вчера на територията на Карлово и задържани към 16 часа.

По случая е започнато разследване, а материалите са докладвани на Окръжна прокуратура – Хасково.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИТЬО ПИЩОВА

    9 1 Отговор
    Гонка 55 километра ! По наше време, полицията караше отпред, като пилотна кола с включен буркан и звукова сигнализация и ни пазеха....ама се отчитахме. Младите учат уроците по трудния начин !
  • 2 И кво праим ся..?

    3 0 Отговор
    Сигурно са отивали на купон...а иначе,защо не спря на стоп-палка(или каквото се води) във Франция...?
  • 3 Ланчев

    2 0 Отговор
    Не са братчеди ,нали ?