Last news in Fakti

11 Ноември, 2013 19:47 5 747 0

Зрелищен арест в центъра на София

  • зрелищен-
  • арест-
  • центъра-
  • софия

Арестуваният е Пеньо Мангъров

Зрелищен арест се проведе в центъра на София този следобед. Съденият за две убийства в Чехия Пеньо Мангъров беше задържан от полицаи близо до площад „Македония”, съобщи bTV.

Мангъров, известен като Сашо Чешкия, е заподозрян за две поръчкови покушения в Прага през 1998 и 1999 г.

Чешката прокуратура издирва Мангъров почти година, а през 2003 г. го открива в български затвор с 9-годишна присъда за изнасилване.

От МВР съобщиха, че в рамките на ежедневните операции по линия на контрола за пребиваване на чужденците на територията на столицата, днес служители на СДВР са извършвали проверки на адреси в централната част на София. До 17 часа са били проверени общо 96 лица, 28 от тях са задържани  в районните полицейски управления и предадени на Дирекция „Миграция“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА