Last news in Fakti

15 Ноември, 2013 12:46 855 0

Задържаха семейство нападнало с нож съсед

  • задържаха-
  • семейство-
  • нож-
  • съсед

Намерен е и ножът, с което е извършено деянието

Полицията задържа издирваното четиричленно семейство от с. Марица, нападнало с нож свой съсед.
46- годишните съпрузи Й.С. и Н.С. и синовете им на 18 и 20 години се укрили от органите на реда в сряда, след като при скандал на улица в село Марица ранили с нож свой 34- годишен съсед.

В резултат на нападението мъжът бил настанен за лечение в самоковската болница с прободни и порезни рани в областта на гърба, главата и врата,без опасност за живота му. В хода на разследването криминалистите изяснили, че между опонентите от доста време тлеела стара вражда, гарнирана с периодични конфликти и физически сблъсъци.

Веднага след получаването на сигнала, около 9.40 часа, и след установяването на извършителите, четиримата родственици били обявени за общодържавно издирване. След съвместни оперативно- издиравателни действия с участието и на полицаи от  РУП - Ихтиман вчера четиримата са задържани с полицейски заповеди за 24 часа. Намерен и иззет е и ножът, с който е извършено престъплението. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал.2 от Наказателния кодекс. Работата по пълното му документиране продължават.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА