Last news in Fakti

20 Ноември, 2013 11:30 1 293 0

28-годишен ограбил дядо си

  • ограбил-
  • дадо си-
  • внук

Изхарчил парите, а документите изхвърлил в реката

Полицаи от Своге заловиха 28- годишен мъж, ограбил възрастния си дядо, съобщиха от МВР.

В понеделник 80-годишен мъж от гара Бов се оплакал в полицията, че на 15 ноември от дома му е била извършена кражба на кожен портфейл с 52 лева, лична карта и карта за пътуване с намаление в БДЖ.

След проведени бързи оперативно- издирвателни действия служителите на реда разкрили, че автор на кражбата е 28- годишният внук на възрастния човек.

Извършителят, без криминални прояви до момента, признал пред разследващите, че след гостуването в дома на дядо си е изхарчил парите , а документите е изхвърлил в реката. По случая е образувана преписка, уведомена е и районна прокуратура Своге.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА