Last news in Fakti

16 Февруари, 2014 17:35 3 498 1

Подпалиха кола на певец в Хасково

  • подпалиха-
  • кола-
  • певец-
  • хасково

18годишен бе намушкан

БМВ-то на певеца Рики изгоря напълно тази сутрин след като бе обилно полято с бензин и драснато около 3 сутринта, съобщи Haskovo.net". Возилото изгоряло напълно, където било паркирано предната вечер-пред заведението известно като Стария конак. Там Рики пеел на живо всеки уикенд.

След снощната програма и почерпката след нея си тръгнал половин час след полунощ. В 3.30 сутринта бил събуден от полицията, която го осведомила че колата му е станала на сгур.  За случката разказа самия Рики, който всъщност се казва Рифки Зифури-македонец от град Призрен, Косово.

„Още преди седмица пробваха да ми запалят колата. Цялото предно стъкло бе полято с бензин и бяха хвърлени запалени клечки. Те обаче не успели да предизвикат пожар. Сега явно са го направили по-грамотно” с чувство за хумор коментира певецът. Като видял какво му се готви, Рики решил да не паркира колата си пред блока си на ул. „Цар Иван Асен” 24. „Паркингът там е претъпкан с коли, щяха да отидат и те” с изненадваща за местните нрави загриженост за другите, допълни Рики. Затова снощи решил да остави колата пред ресторанта, предчувствайки какво му се готви.

За разлика от повечето потърпевши от подобни деяния, Рики не бе загубил доброто си настроение. „От 20 години живея тук, имам жена и две деца. Всички ме обичат, да речеш че съм се дърлял с някой за пари ли, любовници ли или некоя крива дума-не” цветно разквазваше Рики. Има и версия за случилото се. Преди време синът му се сдърпал с негов приятел, с който се занели още от детската градина. „Кат не може на него, решил да го върне на бащата”, допълни Рики и заключи „Лапешка работа”. За него случаят е ясен, още повече, че капачката на бутилката с която е била полята колата била оцеляла и отпечатъците били по нея. 

Пеел отвреме на време в кръчмата, защото собственикът му бил приятел, но след този инцидент с ангажиментите му свършило.

В резултат на полицейските действия от ГД „Национална полиция“ на територията на страната за изминалото денонощие са проверени 3210 души, задържаните по Закона за МВР са 65 ; 1862 са проверените МПС; общият брой на регистрирани престъпления е 60; образуваните досъдебни производства са 37; бързи производства - 16 ; незабавни производства - 3; съставени са 297 акта за административни нарушения и 175 протокола по чл.чл. 55 и 56 от Закона на МВР.

18-годишен младеж е бил прободен с нож пред питейно заведение с.Долно Ботево община Стамболово .

Скоро след случилото се вчера късно следобед, извършителят е установен  - 24-годишен от село в същата община, който е задържан за 24 часа. Пострадалият мъж е бил откаран в болница, състоянието му е стабилно.

Образувано е досъдебно производство.
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Да бе да, някой от няма какво да прави му я е палил два пъти.Що не вземе да си спомни на кого шапката е накривил този Лучано Павароти?