11 Юли, 2024 11:33 1 752 8

Задържаха шофьор, удрял полицай и счупил дрегер

  • задържан-
  • шофьор-
  • русе

Два часа и половина след полунощ в нощта срещу сряда полицаи от Пето РУ спрели лек автомобил за проверка в района на местност "Траката"

Задържаха шофьор, удрял полицай и счупил дрегер - 1
Снимка: shutterstock

Задържаха за 24 часа 25-годишен мъж от Русе, отказал да се подчини на полицейско разпореждане и счупил част от дрегер при опит да бъде тестван при проверка на пътя.

Два часа и половина след полунощ в нощта срещу сряда полицаи от Пето РУ спрели лек автомобил за проверка в района на местност "Траката", предава Нова.

Униформените поискали да направят тест за наркотици на водача. Той обаче взел подаденото му техническо средство и счупил две тест – касети, хвърлил ги на земята и побягнал.

Служителите на реда започнали да го преследват и когато направили опит да го задържат, мъжът оказал яростна съпротива, като по първоначални данни и нанесъл множество удари на единия полицай.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    7 4 Отговор
    Алкохолът не Прощава на никой

    Коментиран от #3

  • 2 Некой

    11 2 Отговор
    Да го вкарват при тъмнозлените. И да го питат с парафин дали боли?
  • 3 Дрогата

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Кока, амфетамини, насмъркани лекета, райски газ дишащи всички наркомани. Това е то. Алкохолът не те прави толкова агресивен както дрогата. Законодателство трябва да е строго и да се прилага без изключение, за да се спре тази лудост.
  • 4 катовете могат да правят проверки

    5 4 Отговор
    и да го задържат . Ако не иска да надува балона , може да откаже . Така е законно . Ако блъска катаджиите , тогава е по другия закон . оня полицай с бокса натупа пяница на 19 г .

    Коментиран от #5

  • 5 пИяница бре

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "катовете могат да правят проверки":

    пИяница, какво е туй пяница. От някаква пяна ли идва, или от пиене.
  • 6 Алекс

    2 1 Отговор
    В Хамериката и особено в някои по радикални щати където съм бил преди години полицията стреля на месо само да посегнеш на полицай!!Така че този там щеше да е в моргата...
  • 7 Пипи

    4 0 Отговор
    Полицаи, които дебнат през нощта и които тестват с измислени тестове ( те, полицаите, не желаят да се тестват с тези тестове) , за да си направят таргета са си го заслужили !
  • 8 Шопо

    5 1 Отговор
    Аз имам право да откажа да бъда тестван глобата е 2000 лв и две години без книжка.
    Полицая като е толкова стриктен нека първо да тества себе си и после мен.
    Това че ги е бил е добре, кучетата заслужават да бъдат бити, лошото е чае е бягал на куче не трябва да му обръщаш гръб.