Last news in Fakti

8 Март, 2014 13:14 1 240 0

Осъждан за убийство закопчан за грабеж

  • рецидивист-
  • закопчан-
  • за грабеж

31-годишният рецидивист задържан след сигнал на столичанка

31-годишен гастрольор бе задържан за грабеж от полицаи от 4 РУП, съобщиха от МВР. 
 
На 6 март, час след полунощ, 62- годишна столичанка заявила в районното управление за извършеното посегателство. 
 
Тя заявила пред разследващите, че непознат мъж влезнал в дома й, заплашил я с нож и отнел златни обици и часовник. След проведени издирвателни мероприятия служителите на районното задържали извършителя на деянието- 31 годишен мъж от село Роженци, Видинско, пребиваващ на територията на столицата без адресна регистрация. 
 
Той е известен на полицията и осъждан за убийство, закана за убийство и грабежи. След доклад на материалите по случая в Софийска районна прокуратура извършителят на престъплението е привлечен като обвиняем за престъпление по чл.198 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА