5 Август, 2024 11:06 1 962 7

Безлов за опита за бягство от ареста: Трафикът на мигранти е най-масовата организирана престъпност у нас

  • трафикант-
  • починал-
  • бягство

В неделя мъж загина след като скочи от прозореца на полицейското управление в града

Безлов за опита за бягство от ареста: Трафикът на мигранти е най-масовата организирана престъпност у нас - 1

Фатален инцидент в Димитровград в неделя. Задържан в полицейското управление мъж загина при опит да избяга от ареста. 32-годишен арестант се е промушил през решетките на прозорците, скочил е и е паднал на тротоара, където е починал. Мъжът е бил задържан в събота на магистрала „Марица”, след като в автомобила му са открити петима мигранти от Сирия. Темата коментира експертът по сигурност Тихомир Безлов в „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

"На този етап можем само да предполагаме какво и как точно се е случило", така обобщи той. По негови думи важна част от инцидента е, че отново става дума за незаконни мигранти.

"Трафикът на мигранти е най-масовата организирана престъпност в България", каза Безлов. "Като брой участници е най-голямата и е транснационална", допълни той.

Безлов свърза случая с центъра за бежанци в Харманли, но поясни, че това е догадка. Експертът допълни, че може мигрантите да са превозвани от Бургас или Ямбол.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алоууу

    18 0 Отговор
    Антимигрантски бунтове обхванаха цяла Великобритания! Чакаме инфо
  • 2 честен ционист

    7 1 Отговор
    Арестантът е бил роднина на Худини явно. Я да му проверят слабините, дали не ги е изгорил, докато се е провирал през решетките.

    Коментиран от #5

  • 3 Имотната мафия

    5 0 Отговор
    Доволни сме, трафикантите са най-добрите купувачи на имоти, държава няма, произход на парите - на баба им под фуркините гащи
  • 4 Перо

    9 0 Отговор
    Така са намерили трафикантите, ако се водеше нужното следствие и имаше нормална правосъдна система граничните полицаи отдавна щяха да търкат нара в арести и затвори! Само трябваше да се установи кога и къде са минали границата и кои са били отговорни за района по това време. А не случайниците, накичени с пагони на армейски генерали и маршали да ми обясняват с колко процента е намалял трафика на хора или колко нарушения са предотвратени, незнайно как на чужда територия, защото ако нарушителите са задържани се водят на пълен пансион и дневни пари, в лагери за бежанци за сметка на данъкоплатците! Щом се кръстят в джендъризма, защо не приемат граничния и имиграционен контрол от САЩ???
  • 5 Феликс Дж

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Смешен плач. Един от клеветещите Гранични войски се оплаква от нелегалната миграция. "Елит" - само Евгени Минчев е по-голям от него - и това не е шега.
  • 6 666

    1 0 Отговор
    Имаше граничари и нямаше нелегални през границата.
  • 7 Синя София

    0 1 Отговор
    Безлов не си прав,най голямата организирана престъпност в България се нарича ГЕРБ и ДПС...