20 Август, 2024 17:23 2 212 14

Мъжът, отвлякъл млада жена във Велико Търново, излязъл от затвора дни по-рано

  • велико търново-
  • отвличане

От 13-и до 18-и август момичето било заключено в имота на заподозрения. Той не ѝ позволявал да излиза, нанасял ѝ периодично побой,  проявявал садистично отношение, крещял "Ще ти счупя зъбите!"

Мъжът, отвлякъл млада жена във Велико Търново, излязъл от затвора дни по-рано - 1
Снимка: shutterstock

Районна прокуратура – Велико Търново повдигна обвинения на 36-годишен мъж за отвличане на 21-годишна жена във Велико Търново.

Двамата се познавали бегло, а обвиняемият я заблудил, че ако отиде до дома му, ще ѝ даде дрехи и мобилен телефон, а после ще си тръгне. Вместо това я заключил в жилището, където я държал 5 денонощия против волята ѝ, предава NOVA.

От 13-и до 18-и август момичето било заключено в имота на заподозрения. Той не ѝ позволявал да излиза, нанасял ѝ периодично побой, проявявал садистично отношение, крещял "Ще ти счупя зъбите!", заплашвал я с нож, нанасял ѝ удари с кабели. За това престъпление законът предвижда наказание от 3 до 12 години затвор.

Обвиняемият е осъждан за извършени множество престъпления от общ характер, за което лежал в затвора. От там той излязъл на 1 август тази година. Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа и предстои да бъде поискан постоянният му арест. Предстои назначаването на експертизи, разпити на още свидетели и други следствени действия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми

    11 10 Отговор
    Да си отибе човека, лошо няма!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ежко

    23 5 Отговор
    Трябва спрешно да се помирим с Русия и да слючим договор за такива пандизчии -рецидивисти!Руснаците ще ги пратят в Сибир,а ние ще взимаме някой лев да ги ползват за работна сила, както те си знаят!
  • 4 Абе

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Еми":

    Явно Бай Ставри му е обърнал посоките , и кретена от яд че не може да я аве , я е бил !
  • 5 ктнт

    23 0 Отговор
    Ци.ганска работа
  • 6 Мдааа

    30 0 Отговор
    Познавали се бегло, той дърто магаре, тя наивна материалистка, той щял да й даде дрехи и телефон....бе малоумна работа откъдето и да го погледнеш.

    Коментиран от #11

  • 7 Тома

    12 0 Отговор
    Загорял човека и отвлякъл момиче на митьо пищофа
  • 8 Гост

    10 0 Отговор
    Да описва на въжето . Няма, няма ида има полза от него.
  • 9 Има някакъв бъг в християнството

    10 4 Отговор
    Явно освен телефон и дрехи и е обещал и сребърно кръстче
  • 10 Ккк

    23 1 Отговор
    Каква поредна циганска драма в държавата на циганите.
  • 11 ти на 15 ли си?

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мдааа":

    на 36 казваш дърто магаре?!?!?

    Коментиран от #14

  • 12 Да питам ли за етнос,

    3 0 Отговор
    или е от гласоподавателите на Шишими Копейката?
  • 13 Цензура

    4 0 Отговор
    Липсва адекватна наказуемост. Очевидно излежаването в затвора не плаши такива изроди. Трябва да се върнат доказалите се във времето наказания - смърт и тежък каторжен труд. Паветата по софийските улици са издялкани от затворници !!!
  • 14 Ми спрямо нея, да

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "ти на 15 ли си?":

    Тя на 21, той на 36, да. Дърто магаре е, особено като се има предвид продължителността на живота. Другото основание е, че щом е бил по затворите и не е поумнял, значи е завършил личностното си развитие. А пък аз съм на близо 15 х 4 + още някоя отгоре. И последно - не всички на 36 са дърти магарета.