Last news in Fakti

19 Март, 2014 22:15 5 994 4

Меле на околовръстното за Лозен

  • лозен-
  • побой-
  • мвр

По неофициална засега информация

Кървава разпра между две групи мъже в два автомобила е избухнала недалеч от разклона на Околовръстното шосе на София за Горни Лозен. Един пострадал в мелето е откаран в "Пирогов", съобщи БНР.

По неофициална засега информация две групи, въоръжени с бухалки и огнестрелни оръжия мъже са се засекли по пътя за Горни Лозен, недалеч от Околовръстното.

Свидетел на разпрата коментира за Факти.бг, че в боя е бил използван газов пистолет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Добре ,че и в двете коли е имало мутри ,защото ако в едната кола бяха обикновени хорица сега, близките им щяха да ги погребват!
  • 2 galaxy

    1 0 Отговор
    Когато държавата не функционира и съда е корумпиран, тогава правосъдието е на страната на по-силните! "Тигре, тигре, имаш ли пари ще имаш бързи коли, красиви жени, луксозни имоти и винаги прав ще си ти!!!"
  • 3 Явор Яромиров

    0 0 Отговор
    Добре ,че не са попаднали случайно на трета групичка ,например местни симпатяги от Лозен,щото тогава само заради фън-а ,двете групички мутраци щеха да са бити ,евани и окървавени!
    Лозен пауър тийм не са за подценяване,,по селата бият мноо лошо!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.