19 Септември, 2024 06:40 896 6

Гледат мярката на шофьора, причинил тежката катастрофа с мигранти в София

  • катастрофа-
  • мигранти-
  • съд

Водачът на превозното средство е 20-годишен гражданин на Молдова

Гледат мярката на шофьора, причинил тежката катастрофа с мигранти в София - 1
Снимка: Фейсбук

Съдът гледа мярката за неотклонение на шофьора, който причини тежка катастрофа на Околовръстното с мигранти, предаде NOVA.

По-рано полицията установи, че водачът на превозното средство е 20-годишен гражданин на Молдова, който е транспортирал незаконно мигранти.

Инцидентът се случи след преследване от полицията, което започва, след като водачът отказа да се подчини на сигнал за спиране.

Според информация от СДВР, молдовецът е превозвал 10 мигранти - девет мъже и една жена, по техни данни граждани на Сирия, които нямали документи за самоличност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедливо наказание

    5 0 Отговор
    Зачисляват му ги да ги отглежда докато се интегрират напълно
  • 2 Кую

    2 0 Отговор
    Пуснете момчето, че и други чакат на границата.
  • 3 Правораздаване на концесия

    5 0 Отговор
    Трябва да го пускат днес да може да работи толкова мигранти чакат, нали задържаха жената " виновна " за катастрофата. То осъден трафикант май няма???
  • 4 Георги Илиев Митев

    1 0 Отговор
    Бог види и не прощава ! Продължавайте след 9-то септемврийските репресии от 1944 година на невинните поколения наследници на обявените за фашисти и политически неудобни . Но мигрантите ще ви съсипят вашият живот и радостта ви от издевателствата над българите от български произход.
  • 5 Христо

    1 0 Отговор
    Мярката е 7.62..Иначе няма оправяне държавата ни..
  • 6 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 1 Отговор
    Нещо за полицаите, правещи се на каубои, правещи гонка с 200 км/час в час пик по оживени софийски улици? Със сигурност катастрофата е по тяхна вина! Пострада невинна жена, връщаща се от работа. На всичко отгоре, тя се озова в ареста, вместо да се лекува!