28 Септември, 2024 18:44 833 3

Закопчаха люта дупничанка, заплашила мъжа си

  • дупница-
  • съд-
  • закана-
  • насилие

31-годишната жена е безработна, а съпругът - търговец на коли

Закопчаха люта дупничанка, заплашила мъжа си - 1
Снимка: Дарик

Районен съд – Дупница взе мярка за неотклонение "задържане под стража" за 31- годишна жена, обвинена за отправени закани към бившия ѝ съпруг, както и за незаконно държане на огнестрелно оръжие - пистолет. Жената е безработна, а съпругът ѝ е търговец с коли, предаде БНР.

Двамата имат две деца. Не са ясни причините поради които се е стигнало до заканите на жената срещу мъжа, с когото са разделени.

Жената е обвинена в закана за убийство в условията на домашно насилие.

Съдът намира, че е налице е има реална опасност обвиняемата да извърши престъпление. Незаконното държане на огнестрелно оръжие, което е годно да възпроизведе изстрел и което е със заличени данни за марка и модел, навежда на извода, че се касае за изключително висока степен на обществена опасност на деянието и дееца, макар че в случая обвиняемата с добри характеристични данни, пише в определението, което подлежи на обжалване и/или протестиране в 3- дневен срок от днес, пред Окръжен съд - Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горканчо

    12 3 Отговор
    Тая истеричка безработна не стига че човекът бъхта за нейните капризи и да издържа децата, а щяла и да го очисти. После откъде кинти ма? Нали ще трябва да заработваш по древния начин докато не си намериш спонсор срещу редовни сеанси флет рейт.
  • 2 очевидец

    8 1 Отговор
    Значи преди три дни беше 31-годишна жена от Дупница е упражнявала психически тормоз над бившия си съпруг, отправяла заплахи и чрез кореспонденция във Viber. Това съобщиха от ОД на МВР-Кюстендил.и същата била с пушка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.