1 Юни, 2014 18:36 2 970 2

В София бе прострелян приближен на Брендо

  • брендо-
  • жоро шопа-
  • георги семерджиев

44-годишният Георги Семерджиев, известен като Жоро Шопа, приближен на Евелин Банев- Брендо, бе прострелян през нощта в София, близо до х-л "Хемус", предаде БНР.

Оказана му е медицинска помощ в болница и тази сутрин той е бил освободен за домашно лечение. Информацията за стрелбата е потвърдена официално от МВР.

Според източници на БНР "Хоризонт" простреляният е Георги Семерджиев, по прякор Жоро Шопа. Той е сочен като приближен на Евелин Банев -Брендо. Нападението е извършено около 1.20 часа.

Най-вероятно по Семерджиев е стреляно с пистолет. Нападателят се издирва. Източниците сочат жертвата за бивш бодигард на Банев, който постепенно се е издигнал до негов бизнес партньор.

Семерджиев няма криминални регистрации в полицията за разлика от Брендо, който е под домашен арест и с две невлезли в сила присъди за наркотрафик. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    Още една "невина жертва"...
  • 2 Румен Янев

    2 0 Отговор
    Добра новина .... дай Боже повече такива