Last news in Fakti

15 Юни, 2014 18:38 3 339 0

Антимафиоти с акция в Несебър

  • спецакция-
  • гдбоп-
  • несебър-
  • антимафиоти

От полицията не съобщават повече подробности

Специализирана полицейска операция във връзка с извършено тежко криминално престъпление се провежда на територията на Несебър, съобщиха от МВР.  

В акцията участват служители на ГД „Национална полиция“ , СДВР и ОДМВР- Бургас, уточняват от полицията без да споменават повече подробности.
 

Полицейската операция, проведена днес в Несебър, е във връзка с въоръжения грабеж в столичния квартал "Младост" от петък, предаде БНР.


Разследващите споделиха за „Хоризонт“, че това са хората,отнели 15 000 лв. от двама служители на частна фирма, които трябвало да внесат парите в банков клон в столичния квартал Младост -2. При обира, извършителите напръскаха жертвите си с невропаралитичен спрей и избягаха с торбата им, а единият от тях изпусна газов пистолет на местопрестъплението.

Двама мъже, единият на видима възраст около 50 години, другият на 40, както и млада жена на около 30 години са задържаните при спецоперацията в хотел „Кантилена” на пътя между Равда и Несебър, съобщи онлайн изданието Флагман.бг.

Тримата излизали от хотела около 15 часа, когато антимафиотите изскочили от син микробус на ГДБОП, още един немаркиран бус и бяла кола Opel.  Те натършкали тримата на земята. Мъжете и жената носели чанти. В момента са вкарани обратно в хотела и тече разпит. Вън в колите има полицаи с качулки, разказва репортер на изданието. Поне 20 са антимафиотите, участващи в операцията.

Предполага се, че тримата арестувани в хотел "Кантилена" са софиянци и са били гости на хотела, който е слабо известен за местните хора. Те са пътували и с невзрачно Peugeot, очевидно за да не предизвикват вниманието на хората, коментираха жители на района между Равда и Несебър, където тече акцията.

Полиция разпитва един по един служителите на хотела за най-малките подробности около пребиваването на тримата задържани там. Двамата мъже и жената също все още са в сградата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА