18 Юни, 2014 10:18 861 1

Криминална полиция подхвана случая с асансьора в Медицински център ІІ

  • криминална-
  • полиция-
  • подхвана-
  • случая-
  • асансьора-
  • медицински център іі
Криминална полиция подхвана случая с асансьора в Медицински център ІІ - 1
Снимка: Gramofona.com

Случаят с пропадналия асансьор в Медицински център ІІ в Бургас е криминализиран, тъй като е с особена степен на обществена опасност.

Материалите за инцидента вече са предадени в Областната дирекция на МВР, по него ще работят служителите на сектор „Криминална полиция”, съобщи Gramofona.com.

Досъдебното производство пък е под надзора на Районната прокуратура. На 16 юни 51-годишна жена пропадна в платформа за инвалиди в  Медицински център ІІ.

Жената отворила вратата, но кабината не била на етажа и тя паднала заедно с едногодишното си внуче в шахтата. Повече от 16 часа Валя Колева беше в кома с тежка черепно-мозъчна травма. За щастие детенцето е невредимо.

Колева вече е в съзнание и е контактна, а лекарите дават повече от добри прогнози за възстановяването й. Според наблюдаващия лекар д-р Йордан Томов, има вероятност бургазлийката да получи посттравматична цефалгия. Това е главоболие, което може да се появява при стресови състояния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Брех това криминална работа бе ! Що не изпратят и баретите ?