Last news in Fakti

19 Ноември, 2015 00:05 3 876 0

Джерард Бътлър се превъплъщава в египетски бог

  • джерард бътлър-
  • египет-
  • бог-
  • холивуд-
  • алекс прояс-
  • филм

Зрелища, чудовища и лудост очакват зрителите

Джерард Бътлър се превъплъщава в египетски бог - 1
Снимка и видео: Youtube

Вчера излезе първият трейлър на новата суперпродукция на холивудския режисьор Алекс Прояс - "Gods of Egypt". Макар и не особено продуктивен, Прояс се октроява с някои доста култови филми като "Гарванът", "Град на мрака", "Аз, роботът" и др. 

В главната роля на епичното фентъзи, напомнящо на ленти от типа на „Сблъсъкът на титаните“, „Изход: Богове и царе", се откроява името на Джерард Бътлър. Британският актьор, нашумял с образа си на спартанския цар Леонид в "300", се превъплъщава в жестокия бог на мрака от египетската митология - Сет. 

Той властва хаотично над дворците и пирамидите в Нилската долина с помощта на зли създания и магии. Но ще издържи ли срещу нарастващия бунт...

Във филмът, чиято премиера в САЩ ще бъде на 26 февруари идната година, участват още Николай Костер-Уалдау („Игра на тронове“), Руфъс Сюъл, Чадуик Боусман, Джофри Ръш и други. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА