Last news in Fakti

7 Май, 2016 15:34 926 0

Три безплатни концерта на „Lilly of the West” през май

  • lilly of the west-
  • концерт-
  • безплатен
Три безплатни концерта на „Lilly of the West” през май - 1
Lilly of the West

Най-успешната българска кънтри група ще зарадва феновете си с три абсолютно безплатни концерта през май.

Първият, е на 9-ти май, в Борисовата градина на лятната естрада. Концертът е по случай деня на Европа и се организира от столична община. „Lilly of the West” ще изпълнят микс от хитовете на кънтрито, блуса и суинга с акцент върху новите авторски песни на Лили Друмева. Преди броени дни, певицата издаде нов албум със заглавие „Strong Machine”.

Вторият концерт на групата, е на 12 – ти май във Варна, където виртуозните музиканти ще свирят в студиото на радио Варна. Събитието е част от фестивала майски салон на изкуствата, гр. Варна, където „Lilly of the West” ще изпълнят репертоар на български език.

Третият концерт, ще бъде отново в София, в рамките на „Нощта на музеите”, 21-ви май. „Lilly of the West” ще изнесат концерт в Софийска градска художествена галерия на фона на картини от известни художници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА