16 Август, 2018 15:43 1 298 0

Пол Маккартни изненада феновете с палаво парче (ВИДЕО)

  • пол маккартни-
  • бийтълс-
  • песен-
  • сингъл-
  • ново-
  • музика
Пол Маккартни изненада феновете с палаво парче (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Сър Пол Маккартни пусна чисто нов сингъл наречен "Fuh You" вчера.

Това е третият сингъл в подкрепа на предстоящия му албум Egypt Station, който се очаква да излезе през септември. "Fuh You" следва предните две парчета "I Don't Know" и "Come On To Me".

Маккартни залага повече на поп звучене в парчето, като дава на феновете си закачлив припев и фънк басове. Палавата песен разказва една любовна история, в която се възпява силното желание на мъжа да "покори" жената.

"За тази песен записвах в студиото с Раян Тедър (OneRepublic), а по останала част от албума работих с Грег Кръстин. Нахвърляхме идеи, малка част от мелодията, както и някои друг акорд и песента просто се появи малко по малко.", разказва Маккартни пред пресата.

"Искам да ви разкажа малко повече за историята в песента. Все едно казвам на момичето: "Хайде, скъпа. Кажи ми повече за себе си. Кажи ми истината, позволи ми да те опозная. Искам да знам как се чувстваш." Това беше основната идея на песента. От там тръгнахме и я развихме в последствие... Нещо като любовна песен е, но някак по-палава.", обясни повече за парчето музиканта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА