Last news in Fakti

6 Юни, 2020 12:44 8 911 2

Това са най-желаните актьори в Холивуд за последните 5 години

  • актьори-
  • холивуд-
  • желани-
  • филми-
  • класация

Сред тях се нареждат Марго Роби и Никълъс Кейдж

Това са най-желаните актьори в Холивуд за последните 5 години - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Макар през последните месеци светът на киното да е в пълен застой заради пандемията от коронавирус, оказва се, че това изобщо не може да е пречка за някои холивудски актьори, които доста са се потрудили от 2015-а насам.

Никълъс Кейдж, Марго Роби и Брад Пит са сред най-трудолюбивите актьори в Холивуд, като за последните 5 години те са участвали в много филми, предава life.dir.bg.

В челната тройка на най-желаните мъже актьори се открояват имената на Никълъс Кейдж с 27 роли в киното, Самюел Л. Джаксън с 25 филма и Брад Пит, който има участие в общо 21 филма за последните 5 години.

Класацията, направена от сайта PartyCasino.com, включва имената на общо 100 известни холивудски величия. Проследено е в колко филма са се появявали те от 2015 г. насам (до момента преди коронавирус епидемията), като в броя филми се включват дори и малките, епизодични появи на всички тях. Създателите на класацията подчертават, че в списъка влизат не само игрални филми, но също така късометражни и документални филми, както и че са давани точки, ако актьорът има участие в написването на сценария, продуцирането или режисирането на филма, дори и да не се появява пред камерата.

Всъщност Брад Пит се е снимал само в 6 филма от 2015 насам, но има участие като продуцент в много повече.

Най-трудолюбивата актриса в челната десетка е колежката на Брад Пит и от "Имало едно време в Холивуд" Марго Роби. 29-годишната австралийска актриса е участвала в 15 игрални филма, има специални участия в 2 филма, работи като продуцент върху 1 филм и участва в 1 късометражен филм. За последните 5 години тя е работила по различни начини в цели 19 филма.

В топ 10 присъства само още една актриса - Никол Кидман с 16 филмови проекта.

Джони Деп също е в челната десетка. Актьорът е работил по общо 16 филмови проекта през последните пет години.

В дъното на класацията е Еди Мърфи. Той заема позиция 100 със само два филмови проекта за последните пет години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи ?

    11 4 Отговор
    Никалъс Кейдж ???
    С около 15-на годинки сте закъснели с инфо.за него конкретно, но като се има предвид,че абсурдистан е 30 години след свега,пак е добре.
    Иначе тъй търсените и желани актьори с нищо не допринасят за намалянето на холивудската помия изливаща се в/у света нон стоп.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.