Last news in Fakti

22 Юли, 2020 10:59 1 839 4

Излезе трейлърът към новия филм на Бионсе (ВИДЕО)

  • бионсе-
  • филм-
  • трейлър

Музикалният филм разказва историята на живота на черните семейства и млад крал

Излезе трейлърът към новия филм на Бионсе (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Нов трейлър на музикалния филм на американската певица и актриса Бионсе „Черното е цар“ се появи в „YouTube”, пише "Дарик".

Във видеото участва супермоделът Наоми Кембъл, съпругът на Бионсе - рапърът и продуцент Джей Z, актрисата Лупита Nyong'o, която спечели "Оскар" за ролята си във филма "12 години робство" и други звезди.

Музикалният филм разказва историята на живота на черните семейства и млад крал, който е на път да оцелее след предателство, намирайки любовта и себе си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 1 Отговор
    Пак боза . Скука и досада с негри.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шапка Зулу

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Белите хора отдавна не посещават кината.Черната раса има да наваксват с еволюцията и гледането на филми с разпознаваеми лица за тях е с образователна цел.Сюжетите и характерите не са сложни ,използва се речта на протолюдието от гетото и през цялото време натякват,че Белият човек е виновен за цялото им житие и битие.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.