Last news in Fakti

18 Август, 2020 09:47 2 763 3

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с летен концерт в София

  • стефан вълдобрев-
  • обичайните заподозрени-
  • концерт-
  • керана

И тази година те ще предоставят сцената на млади и обещаващи артисти

След паметното шоу пред Варненската публика наскоро, обещаващата компания ще се събере на 27-ми Август в 19:00 часа на специално изградената сцена на стадион „Юнак“. 

Това ще бъде първата среща в София с почитателите на позитивната музика на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов-Стунджи и Мирослав Иванов, откакто петимата бяха удостоени с приза Най-добра българска група на Годишните музикални награди на БГ Радио. 

Както и в предишните си национални турнета, и тази година Обичайните заподозрени ще предоставят сцената на млади и обещаващи артисти.

Силното участие на Керана в последното издание на телевизионния формат „Гласът на България“ остави голямо впечатление именно с избора ѝ на песента на Стефан Вълдобрев – „Аз ли съм или не съм“.

Новата интерпретация, убедителното представяне и впечатляващият талант на Керана, не просто превърнаха изпълнението в едно от най-незабравимите представяния на съвременна българска музика в телевизионен формат, но и даде ярък пример за приемственост и изключителен респект между музиканти и артисти от различни поколения.

Специално за концерта на 27-ми Стефан и Керана планират групово съвместно изпълнение на песента. 

Концертът на стадион „Юнак“ е с начален час 19:00 и е последният от серията концерти на открито на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. 

Билетите за събитието са в мрежата на Ивентим


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    Герп мафия,оставка,мутри
  • 2 ДОЛУ ТИКВАТА

    0 1 Отговор
    ТО ЩЕ Е СТРАШЕН КОНЦЕРТ КАТО ГЛЕДАМ СПИСЪКА С НЕКАДЪРНИЦИ
  • 3 free man

    2 0 Отговор
    Не харесвам Вълдобрев,но всички останали са супер!А Керана беше най-добра в"Гласът...Не разбирам защо се спами тук.Жалко...