29 Август, 2020 13:20 1 433 3

Турнето на Atheist, Cadaver, Svart crown и From hell се отлага за 2021 година

  • турне-
  • atheist-
  • cadaver-
  • svart crown-
  • from hell-
  • отлага-
  • 2021

Всички закупени билети ще важат без презаверка

Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 и съществуващите логистични рискове, турнето на Atheist, Cadaver, Svart crown и From hell се отлага за 2021 година.

Новата дата в София е 23 февруари 2021 година, отново клуб Mixtape 5.

Към фестивалната вечер у нас се присъединяват и германците Critical mess, които ще излязат на сцената в 18:30 часа.

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 40 лева.

Всички закупени билети ще важат без презаверка.

Ако новата дата не Ви е удобна от понеделник, 31 август, до края на тази година започва да тече следната процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до [email protected] 
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
Краен срок за връщане на билети: 30 декември 2020 година

Предстои обявяването на допълнителна информация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    0 5 Отговор
    Много умрял метъл, бе! Що не го погребете вече, че замириса!

    Коментиран от #3

  • 2 Афера

    0 6 Отговор
    Много ще се радвам да няма нито метъл, нито други подобни кълчи мутации, наречени музики
  • 3 Макс Кавалера

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Всеки има право на лош вкус. Слушай гьобеци.