Last news in Fakti

31 Октомври, 2012 13:40 1 999 0

Дон Мигел Руис разкрива силата на молитвата

  • книга-
  • молитва

В новоизлязлата книга “Молитви. Единение със Създателя“ (изд. „Кибеа“) Дон Мигел Руис разкрива могъщата сила на молитвата, способна да пробуди любовта и радостта в сърцето на всеки човек и да го поведе към Бога.

Чрез молитвата разкриваме вътрешната тишина на ума, всичките ни сетива се пробуждат, откриваме красотата на птичите песни, чуваме дъжда и биенето на сърцето си. В молитвата можем да възвърнем божественото си съзнание и смирено да приемем собствената си божественост.


В молитвеното единение със Създателя ние, неговите творения, приемаме любовта, с която ни е дарил, защото я заслужаваме. Молитвата удовлетворява нуждата на човека от Бог, вдъхновение и себеутвърждаване. Чрез нея общуваме със същността на всичко съществуващо и приближаваме с една крачка към постигането на нашите желания. А когато вярваме в това, за което се молим, многократно засилваме намерението си да ги осъществим.

Посланията на Дон Мигел Руис идват право от сърцето, за да ни каже как да намерим любовта, истината и свободата по свой собствен начин.

Мигел Руис е автор на международния бестселър „Четирите споразумения“, преведен на 27 езика. Повече от десетилетие той работи с малка група ученици, напътствайки ги как да постигнат лична свобода. Духовният наставник продължава да предлага уникалната комбинация от древна мъдрост и съвременно съзнание чрез лекции, семинари и пътувания до свещени места по целия свят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА