Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 10:53 710 1

Ринго Стар пак отложи концерти заради коронавирус

  • ринго стар-
  • концерти-
  • коронавирус

В неделя шоуто му в Минесота бе анулирано в последния момент заради заболяване

Ринго Стар пак отложи концерти заради коронавирус - 1
Снимкa: Shutterstock

Ринго Стар отмени концерти в Северна Америка, след като е дал положителен тест за COVID-19, предаде ДПА.

В неделя шоуто му в Минесота бе анулирано в последния момент заради заболяване.

"Ринго е болен и се надяваше да може да излезе на сцената, оттук и късното съобщение, но това се отрази гласа му. Ринго няма COVID-19", написаха тогава в Туитър организаторите от Mystic Lake Casino, цитирани от ЮПИ. "Той и групата му изпращат мир и любов на всички фенове, които планираха да дойдат и да видят шоуто. Нова дата ще бъде обявена в бъдеще. Всички първоначално закупени билети ще важат за новата дата", се казва още в съобщението.

Днес обаче бе обявено, че 82-годишният бивш барабанист на The Beatles е инфектиран с новия коронавирус и се отменят още пет негови концерта в Северна Америка.

"Ринго се надява да продължи възможно най-скоро, възстановява се у дома. Както винаги, той и All Stars изпращат мир и любов на своите фенове, и се надяват скоро да ги видят отново“.

Изпълнителят наскоро спечели награда "Еми" за работата си по документалния филм "Get Back", отбелязва ЮПИ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    1 0 Отговор
    Ваксинираните и чакат още много положителни тестове. Ето мен след като ме отровиха декември 202г в какви ли не ковид отделения влизах оттогава да спасявам полуубити познати и никога повече не се заразих пък ни маска, ни ръкавици не съм слагал. На естествено преболедувалите имунитетът е 25+ години, също като след отравяне с Антракс.