Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 11:53 2 735 9

Отново хеви метъл група оглави британските класации

  • хеви метъл-
  • slipknot-
  • класация

"Slipknot" са начело на британската класация за албуми с "The End So Far"

Отново хеви метъл група оглави британските класации - 1
Снимкa: Shutterstock

Американската хеви метъл група "Slipknot" оглави британската класация за албуми с "The End So Far", съобщи компанията, следяща за продажбите на сайта си, цитирана от dir.bg.

"The End So Far" е третият албум на бандата начело на британската класация след "Iowa" от 2001 г. и "We Are Not Your Kind" от 2019 г. това е най-изтегляният албум от интернет за предишните седем дена.

На второ място в чарта е преиздаденият "Older" на Джордж Майкъл от 1996 г. Той отстъпва на "We Are Not Your Kind" само с 340 албумни единици. Трета е шотландската група "The Snuts" с втория си студиен албум "Burn The Empire" .

Четвърти в британската класация за албуми са съответно лондонските хип-хоп изпълнители, обединили се под името "D-Block Europe" с "Lap 5" - втори албум на формацията. Хари Стайлс е на пето място с "Harry's House".

Крейг Дейвид се завърна в британската класация с осмия си студиен албум "22", който заема седмо място.

Сам Смит и Ким Петрас оглавяват британската класация за сингли с "Unholy", предава БТА. Второто място е за Давид Гета и Биби Рекса с "I'm Good (Blue)". Трети е Луис Капалди с "Forget Me".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тия маскиераните клоуни

    4 12 Отговор
    още ли произвеждат шум?
  • 2 Това не е

    3 0 Отговор
    Хеви метъл бря
  • 3 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    Това по скоро е няква песен ай да си лягаме ,когато я слушаш ти се приспива лигава работа като Майкъл Болтън ,дори не го знам дали е жив изчезна в забрава ,жалко че имаше хубав глас .Къде е хеви метъл групата ?

    Коментиран от #4

  • 4 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    не е хеви метъл Драгънфорс, по скоро пауър, няма значение, но няма как да заспиш на тях и ако малко поне те влече рока като цяло започваш да вибрираш със солата на Херман Ли и Сам Тотман. Дали ги харесваш не знам, но не можеш да останеш равнодушен към такива виртуози на китарата в последните години. Тina S слушал ли/ френския факир на струните. Малка нощна.. на китара. Не знам, последно време ме влекат техничарите във рока

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "един от стадото":

    Как да не я знам фреро,тук живея и малко неща пропускам свързани с музиката няма значение какъв стил .Повече си падам по голямото S от Марсей - Oui ma gâtée говори ли ти нещо ?
    . уникално бейби е Тina S  ако няма и някой друг разбира се може да говорим за различни неша повече ме кефи Тina S -
    Gary Moore - The Loner Cover

    Като цяло от известно време само френски таланти слушам нещо друго рядко ми хваща внимание .

    Коментиран от #6, #8

  • 6 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    и испанците имат някои точни попадения в този стил, следя ги макар да не ми е любим. Та говори ми нещо. Но любимка ми Tina S, следя я от 15 годишен лапищак когато беше. Музикални педагози си гълтат граматиката като я чуят и мънкат после.. На кво ще я научат още. Я да сядат пред нея и тя да ги учи първо. Да почне от солфежа и завърши с показно на Gary Moore

    Коментиран от #7

  • 7 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "един от стадото":

    Тук децата са много талантливи,първото нещо което ми направи впечатление и до днес .Събират се деца ,младежи по парковете слушат музика,пеят,танцуват ,улични музиканти от различна националост,рейв партита.... .Артисти мимове,брейк денс,с разни обръчи но не на кръста да го върти ами влиза в обръча и се върти и търкаля забравих как се нарича в ритъм на музиката .Само да искаш да се развиваш музикално,добри школи ,учители ,амбицират се децата .Не като в България 15 човека певци и артисти ,няма замяна и мърдане ,вечни не се дава и шанс на някой на който родителите или вуйчо не е някой си.Ако си господин никой забрави,в музиката колкото по оскъдно облекло и силиконови атрибути толкова по добре,може да не пее ама гледа се /продава се /музиката не е от значение ,а в другите държави е друго яче .
  • 8 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    не знам. Учудва ме сегашнато поколение. Или пълни тъпаци, или гении. Има едно китайче Evlee, 13годишна. Кога е научило нотите, кога стана виртуоз. Като момичетата на Нешка на времето . Само, че там работата е малко по друга. Работа, работа и талант. И пари от държавата, пак работа и талант. Тук основно талант, пари колкото има. Може би остаряваме бавно и някой неща не ги разбираме вече, ми тъй де...

    Коментиран от #9

  • 9 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "един от стадото":

    Предполагам е от образователната система в училище .От наблюдения мен в България и децата ,а синчето е светлинни години и от сестра си ,имат 12 години разлика Бог го прати подарък дълго време страдахме за още едно и чудо..На 4 годинки от децката ги водят на изложби ,галерии ,музикални шоута за деца.На 5 вече знае коя е Мона Лиза и Луй XIV.Свирят на инструменти по музика.На 5 започна да зглобява лего конструктор сам аз не го мога ...От 3 години задълнителните за градина започват да ги учат да пишат знае азбуката и думи ,на 3 години ги учат как се засажда цвете и в саксия беше първият подарък за деня на майката много неща от малки се учат ,всяка седмица задължително им дават да чете книга с родителите от децката ...Та това е отговора ,така мисля