Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 16:15 1 224 3

Васил Петров с празнично турне за Коледа

  • васил петров-
  • турне-
  • коледа-
  • бяла коледа

След две години отлагане, този декември той представя нова празнична програма, наречена "Бяла Коледа"

Васил Петров с празнично турне за Коледа - 1
Снимка: БГНЕС

Васил Петров продължава традицията да поздравява почитателите си с Коледни песни, този път - със серия от концерти, разказват от екипа на изпълнителя, предава БТА.

След две години отлагане, този декември той представя нова празнична програма, наречена "Бяла Коледа". Първият концерт е на 14 декември в Перник, на сцената на Драматичния театър, на 15 декември е във Велико Търново, в читалище "Надежда", на 16 декември - в Търговище, в Драматичния театър, и на 19 декември - в хасковското читалище "Заря".

"Бяла Коледа" изпълва сетивата с мекотата в гласа на Васил Петров и с усещането за близост, които са негов музикален почерк, с красиви съвместни изпълнения и с мащабния звук на Врачанска филхармония, Йордан Тоновски джаз трио под палката на маестро Христо Павлов, разказва от екипа на Петров.

Коледните класики са разработени в арананжименти в суинг, джаз, поп звучене и впечатляващи валсове, водени от стремежа към щастие, подкрепени от сплотеността в семейството и съхранили в себе си вярата в предстоящото Рождество Христово.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    2 1 Отговор
    Този някой слуша ли го? Кой пере пари перз това поредно недоразумение?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 СТИГА БЕ😀

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    ...той(......)и за пране не става....Бе ге франк синатра...😀😀😀😀
  • 3 Презиме

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    А тизека какво слушкаш?