Last news in Fakti

26 Юни, 2023 11:30, обновена 26 Юни, 2023 11:36 1 283 0

В Дубай започва Фестивалът на летните изненади

  • обединени арабски емирства-
  • оае-
  • дубай-
  • фестивал-
  • dubai summer surprises (dss)-
  • фестивалът на летните изненади

Дубай обяви богата програма на фестивала Dubai Summer Surprises (DSS)

В Дубай започва Фестивалът на летните изненади - 1
Снимка: Whats On

Дубай обяви богата програма от 67-дневното издание на Dubai Summer Surprises (DSS), което започва на 29 юни и ще продължи до 3 септември. Летният фестивал на пазаруването и развлеченията, популярен сред семействата на жителите и гостите на емирството, се провежда в Дубай за 26-ти път.

Тази година фестивалът ще започне в дните на религиозния празник Eid al Adha - гостите ще открият много отстъпки, тегления на лотария с награди и страхотни оферти в търговски центрове и хотели в емирството. Освен това семействата ще могат да задоволят своите гастрономически прищявки - гурмето ще дебне зад всеки ъгъл.

Хюсейн Ал-Ясмини и Кадим Ал-Сахир ще зарадват многобройните си фенове с концерт на сцената на "Coca-Cola Arena" на 1 юли, а саудитската легенда Мохаммед Абдо ще свири на 2 юли. Много повече изпълнения на артисти от различни жанрове са планирани за юли и август в The Agenda, Dubai Media City.

Както стана известно по-рано, жителите и гостите на Дубай и Абу Даби очакват празнични фойерверки по повод религиозния празник Аид Ал Адха / Байрам /. Освен това улиците и търговските центрове ще бъдат буквално облечени в празнична украса.

От 27 юни до 1 юли могат да се наблюдават празнични фойерверки в развлекателния комплекс Dubai Parks and Resorts (в 21:00 часа), а Dubai Festival City Mall ще бъде осветен с фойерверки на втория ден от Аид ал Адха / Байрам /.

От 28 до 30 юни 10-минутно пиротехническо шоу ще бъде показано в Yas Bay в Абу Даби, популярно място за семейна почивка (от 21:00 до 21:10).

Над остров Худайриат небето ще озари петминутна заря на 29 юни в 21 часа. На 28 юни 10-минутна заря ще зарадва жителите и посетителите на региона Ал Дафра.

Източник: What's On

Превод и редакция : Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА