Last news in Fakti

24 Септември, 2023 09:53 1 620 5

Нов пърформанс на Марина Абрамович в Лондон - "Между две голи тела"

  • марина абрамович-
  • изложба-
  • пърформанс-
  • лондон

Пърформансът, наречен Imponderabilia, налага конфронтация между голотата и пола, сексуалността и желанието

Предстоящата изложба на Кралската академия на изкуствата предлага интересен вход за посетителите. Пътят им ще бъде блокиран от два голи модела, мъж и жена.

Единственият начин да получат достъп до предстоящата изложба на Марина Абрамович е като се промъкнат през пролуката в средата.

Андреа Тарсия, ръководител на изложбите на Кралската академия, каза пред медиите, че пърформансът, наречен Imponderabilia, налага конфронтация между голотата и пола, сексуалността и желанието.

Има отделен вход за тези, на които не им е удобно да се провират през голите изпълнители.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Пърформансите" на тази дама

    11 3 Отговор
    от това, което видях онлайн, са проява на чист и неподправен сатанизъм. Предизвикват у мен единствено погнуса и осъзнаване, че точно такива неща ще ни обграждат в близко бъдеще.

    Коментиран от #5

  • 2 Абе

    10 3 Отговор
    Изродско , и демонско ! Който има очи , да гледа.....
  • 3 Новичок

    13 2 Отговор
    Щом е изложба ,защо го наричате "пърформанс" Защо ,защо ,защо не пазите езика ни ,а ни налагате тези чужди думи Защо ,защо,защо...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сандо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от ""Пърформансите" на тази дама":

    След като сме в този сатанински съюз няма как да не станем волна или неволна жертва.Има и един друг,нормален и морален свят,който нашите медии всекидневно обливат с помия.