Last news in Fakti

17 Януари, 2024 10:21 769 0

Премиера на "Клуб на пороците" в Сатиричния театър

  • премиера-
  • комедия-
  • сатиричен театър алеко константинов-
  • клуб на пороците-
  • николай гундеров

"Стендъп без хранителни добавки и оцветители!", казва авторът и режисьор на спектакъла Николай Гундеров

Новата премиера в Сатиричният театър "Алеко Константинов" е "Клуб на пророците" от Николай Гундеров. В моноспектакъла участва Александър Валериев под режисурата на Николай Гундеров. Сценографията е дело на Мартина Варийска, а музикалното оформление – на Мартин Каров. Пиесата е отличена с наградата "Алеко Константинов" на Сатиричния театър за 2022 г., пише БНР.

Даровит артист, но лиричен циник и въодушевяващ неудачник губи желанието си за живот, като запазва чувството си за хумор, защото обратното е по-опасно. След дълги опити да превърне пороците си в добродетели, открива място, в което няма забранителна линия за всякакви удоволствия.

Какво би се случило, ако запазим духа въпреки отсъствието на тялото? А обратното?

Ако и вие станете посетители на този "Клуб на пороците" ще получите меню, в което смехът е с най-много калории, а на мястото на всяка забавна история идва друга.

Стендъп без хранителни добавки и оцветители! Консумирайте с удоволствие и без мярка! Така определя своя текст авторът и режисьор на спектакъла Николай Гундеров.

Предстоящите дати, на които се играе "Клуб на пороците", са 24-ти януари, 3-ти и 22-ри февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА