Last news in Fakti

23 Май, 2024 12:42 1 238 1

Михаела Маринова и Любо Киров заедно във "Вселена" (ВИДЕО)

  • михаела маринова-
  • любо киров-
  • вселена-
  • турне

„Вселена“ ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също тръгва на национална обиколка през есента на 2024 г.

Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 г., когато се събират в магична дуетна версия на вече познатото солово парче на Любо Киров „Мога“. Днес „Мога“, в изпълнение на Любо и Михаела Маринова, е сред супер хитовете на българската музика. Успехът им се трансформира в творческо приятелство - вече три години Михаела е специален гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той често се появява на най-важните ѝ концерти. Затова следващият им общ проект, озаглавен „Вселена“, не е изненада за никого.

„Щеше да е много странно, ако „Мога“ няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и е един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение.“, споделя Михаела.

По музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров, „Вселена“ е песен от втория студиен албум на изпълнителката („До безкрай“). Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е гост.

„Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някой, подобен на него“, казва Любо Киров.

„Вселена“ излиза освен с аудио, и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов (Рик).

За първи път феновете ще чуят на живо дуета на концертите от предстоящото турне на Любо Киров, на което Михаела ще е отново специален гост. „Вселена“ ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също тръгва на национална обиколка през есента на 2024.

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „НОВО ТУРНЕ 2024“ НА ЛЮБО КИРОВ

14 юни – гр. София

10 юли – гр. Плевен (разпродаден)

11 юли – гр. Плевен

13 юли - гр. Варна

18 юли – гр. Стара Загора 

21 юли – гр. Бургас

07 август – гр. Пловдив

09 октомври – гр. Велико Търново 

28 ноември – гр. София

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „ТУРНЕ 2024“ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА

26 септември – гр. Варна

27 септември – гр. Русе

28 септември – гр. Плевен

04 октомври – гр. Пловдив

05 октомври – гр. София


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 1 Отговор
    Браво