21 Юли, 2014 13:01 2 680 0

Избраха новата Мис Созопол

  • мис-
  • созопол-
  • избраха

Това е Теодора Димитрова, на 20 години, която учи в Техническия университет в Сливен

Короноваха новата Мис Созопол, съобщиха от gramofona.com.

Кметът Панайот Рейзи излезе на сцената заедно с миналогодишната победителка Александрина Цветкова. Мис Созопол 2014-та година се казва Теодора Димитрова. Тя е на 20 години и учи в Техническия университет в Сливен.

Красивата блондинка спечели журито на 100% с неподправения си чар, разкошна усмивка, грациозност и интелект.

Втора стана Янита Димитрова. Лентата и короната й бяха връчени от Весела Нейнски, която се оказа, че е първата избрана Мис Созопол преди 20 години. Третата корона отиде при Марина Милчева. Тя й бе поставена от Мисис Флорида Антония Уилсън.

Конкурсът, който се проведе на Амфитеатъра в града, събра над 1000 зрители. Те бурно се включиха в избора на Лице на публиката с аплодисменти. Лентата отиде при Мирослава Кискинова.

Другите специални награди получиха Петя Стоянова и Нели Вакъфова. 

Водещ на престижния конкурс бе Руслан Мъйнов, който освен че пускаше шеги и закачки по сценария, изпя няколко парчета. Мис Созопол бе открит от невероятния глас на носителката на титлата Мис Несебър и ученичка в музикалната гимназия Мария Бакалова.

Тя накара всички да замлъкнат от възхищения, като запя народно изпълнение единствено под акомпанимента на кавалджията Георги Арабаджиев.

За настроението на гостити се погрижи и несебърската поп звезда Сънхарт.

12-сетте красавици дефилираха в три тура - със специално подготвени рокли за конкурса, банските и официални рокли на модна къща, с дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова.

Момичетата си тръгнаха с цял куп награди - уикенди в хотел Созополис, козметика, фитнес карти, вечеря за двама в ресторант в Свети Влас и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА