23 Декември, 2014 18:38 2 273 2

Героинята от "Игрите на глада" от восък в Музея на мадам Тюсо

  • "игрите на глада"-
  • дженифър лоурънс-
  • катнис евърдийн-
  • восък-
  • фигура-
  • музея на мадам тюсо-
  • лондон

Актрисата Дженифър Лоурънс е увековечена с лък и стрели

Актрисата Дженифър Лоурънс в образа на неустрашимата Катнис Евърдийн от поредицата филми „Игрите на глада“ попълни списъка на восъчните фигури на знаменитости в Музея на мадам Тюсо в Лондон, съобщи „Холивуд Рипортър“. Почитателите на екшън героинята вече спокойно могат да си направят селфи с восъчната двойничка на своята любимка

За създаването на копието на Катнис специалистите от музея са се вдъхновили от втората част на екранната сага „Игрите на глада: Възпламеняване“. Героиянта е облечена в кафяво кожено сако, в ръцете си държи лък, а на гърба й виси колчан със стрели като в известния епизод от продукцията. Изработването на фигурата е осъществено в сътрудничество с компанията Lionsgate, която държи правата за трилогията.

Восъчната фигура е разположена на фона на декор от филма, благодарение на което посетителите на музея могат да се почувстват като част от вселената на „Игрите на глада“.

В средата на октомври с восъчна статуя бе удостоен и актьорът Бенедикт Къмбърбач. Статуята на Лоурънс в цял ръст ще остане в музея до ноември 2015 г., когато ще излезе последната част от „Игрите на глада“, уточнява „Гардиън“. „Игрите на глада: Сойка присмехулка. Част І“ се появи на световен екран на 10 ноември 2014 г. При 125-милионен бюджет филмът на режисьора Френсис Лоурънс донесе 640 милиона долара приходи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    Биваше да и направят восъчна фигура по модел от "изтеклите" и снимки и клипове :)
  • 2 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ГОТИНА Е