Last news in Fakti

30 Декември, 2014 12:06 3 155 0

„Вълкът от Уолстрийт“ е най-тегленият от пиратски сайтове филм за 2014-та

  • вълкът от уолстрийт-
  • сайтове-
  • филм

Той е бил изтеглян над 30 млн. пъти

„Вълкът от Уолстрийт“ е най-сваляният филм от нелегални торенти в интернет за 2014 г., съобщи Би Би Си.

Историята за покварения финансист Джордан Белфорт и мръсните сделки, които се въртят на стоковата борса в Ню Йорк е бил свален от пиратски сайтове над 30 млн. пъти в периода между 1-ви януари и 23-ти декември 2014 г. Вероятно феновете в интернет са били привлечени и от провокативните сексуални и нецензурирани сцени, които режисьорът Мартин Скорсезе заложи  в своята лента. Филмът по истинската история на Белфорт бе един от най-скандалните на 2014-та година, но това само го направи по-интересен за зрителите.

Вторият най-свалян от нелегални сайтове филм е анимацията на „Дисни“ „Замръзналото кралство“.  Най-касовият анимационен филм за миналата година е бил изтеглен 29.919 млн. пъти. Третото място е за новата версия на фантастичния „Робокоп“ с 29.879 млн. сваляния.  Списъкът се допълва от заглавия като „Гравитация“ и „Хобит: Пущинакът на Смог“.

От „Холивуд рипортър“ отбелязват и факта, че най-касовите филми за 2014-та година  „Трансформърс: Ера на изтребление“ и „Пазителите  на галактиката“ не са сред 10-те най-сваляните от пиратски сайтове филми. Това най-вероятно се дължи на мащабните специални ефекти, които са заложени в двете продукции, правейки ги много по-атрактивни за гледане в кино салоните и на 3D.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА