Last news in Fakti

22 Януари, 2015 12:19 2 718 1

Арестуваха хакер, крал песни на Мадона

  • мадона-
  • хакер-
  • песни-
  • израел

39-годишният мъж e бивш състезател в телевизионно шоу за таланти

Израелските власти арестуваха мъж по подозрение, че е хакнал компютърите на поп звезди, включително Мадона и е продавал неиздавани техни песни, съобщава Би Би Си.

Израелската полиция заяви, че мъжът е заподозрян в кражба на песни от няколко неназовани международни звезди.

Частен детектив, свързан със случая потвърди, че Мадона е сред потърпевшите изпълнители.  Хакерът откраднал демоверсии на песни от новия й албум "Rebel Heart", пише Ройтерс.

Певицата заяви, че е "дълбоко благодарна" на всички, които са помогнали да арестуват хакера и описва случката като "пагубна и болезнена".

"Дълбоко оценявам всички мои фенове, които ни осигуриха необходимата информация и продължават да го правят по отношение на кражбата на моята музика. Като всеки друг и аз имам право на личен живот", каза Мадона в съобщение публикувано на Фейсбук страницата й.

39-годишният израелски хакер е арестуван след едномесечно разследване, извършено от частни детективи и от отдела по киберпрестъпления на израелските специални служби Lahav 433.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хсхсх

    0 0 Отговор
    компютърите :D :D :D