Last news in Fakti

2 Февруари, 2015 13:19 2 480 5

Снимат филм за Благой Георгиев

  • благой георгиев-
  • филм-
  • футбол

Режисьор на лентата е Георги Костов

Игрален филм за живота и играта на родния футболист Благой Георгиев започва да се снима  през пролетта на 2015.

Режисьор на лентата е режисьора и автор на  българския криминален филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела"  Георги Костов. Лентата  продуцира Атанас Лазаров,собственик на Агенция за комуникации.

Креативния Георги Костов,който е и художествен ръководител на предстоящия тинейджърски хит "11 А"  вече се срещна на няколко пъти с Благой Георгиев и разговаря за сцените,снимките у нас и Москва,както и
за неговата водеща главна роля.

Предстоят кастинги за филма,както и издирване на тинейджър с визия на Благой като малък. В сценария са залегнали и снимки от моментните тренировки на Славия, както и срещите на Благой с Ваня Червенкова ,която по това време тренира бокс и са посещавали един и същи лекар.

Във филма ще видим и как по Коледа българския футболист отива за една седмица  в Атон, Света гора - планински полуостров в Северна Гърция. Той е автономна монашеска общност под гръцки суверенитет и седалище на 20 православни манастира .

Няма да бъдат пропуснати и детските му години в Суходол,срещите му с Валери Божинов,Николета Лозанова, Славчо Тошев, Симона Първанова,както и двата параклиса построени от Благой.

В Москва Георгиев ще бъде показан и като модна икона в дизайнерското студио на руската топдизайнерка Анна Диречина. Лъскавата резиденция на Рамзан Кадиров също е един от обектите на лентата на най-силно вярващия футболист.

„Идеята на лентата е да покажем успеха на един футболист и неговото израстване,неговата вяра. И въобще успеха на един млад човек тръгнал от нулата. Филмът ще бъде игрално- биографичен,по действителни
истории. Подобни вече са правени за легендите Пеле,Марадона,Бекъм " - сподели Георги Костов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 блядь

    0 0 Отговор
    костов колко ти плати джизъсъ,хъхъхъхъхъ
  • 2 Футбалер

    0 0 Отговор
    Може да направи сериал... първо за Джизъса, после за Божинката, после Никито и така...
  • 3 Бесен

    0 0 Отговор
    Абе що ни занимавате с този кухар ? Кой се интересува от него освен малолетните к..вета ?
  • 4 trrronnn

    0 0 Отговор
    ...егати...от любопитство отделих 5мин... май съжалявам... :D
  • 5 пфффф

    0 0 Отговор
    кой пък е тоз благой георгиев