Last news in Fakti

10 Март, 2015 09:31 1 701 0

Филип Аврамов триумфира в „Като две капки вода“

  • филип аврамов-
  • триумфира-
  • като две капки вода

На второ място се класира Азис, а на трето - Ненчо Балабанов

Изпълнението на Филип Аврамов, който се вмъкна в кожата на корееца PSY, стана любимо на жури, зрители и на самите участници. Това стана ясно след предаването снощи по Нова телевизия.

Първите превъплъщения на участниците в „Като две капки вода“ предизвикаха истинска еуфория сред журито и феновете на шоуто.

„Убийствен старт на този сезон“, категорична беше Хилда Казасян за откриващото изпълнение на Ненчо Балабанов, който влезе в ролята на Прея с песента „Малките неща“.

„Френското чудо“ Индила беше представена от актрисата Нона Йотова очарова журито, получавайки комплимент от Фънки - “Цяла нощ ще си тананикам тази песен!“.

Криско донесе лятното настроение на сцената на шоуто с амплоато на рапъра Pitbull и куп красавици.

Милена Маркова – Маца не само изправи журито на крака, но и получи медал от водещите Зуека и Рачков.

Градацията продължи с Филип Аврамов, който взриви залата с изпълнението на корееца PSY.

„Ти показа духа на това шоу!“, сподели продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Актьорът стана първият победител в третия сезон на шоуто и получи сумата от 1000 лв, която дари за благотворителна кауза.

Усмихната водеща Джуджи направи своята сценична премиера с образа на Йорданка Христова.

С изпълнението на емблематичния Фреди Меркюри, Жана Бегендорф показа, че може да превземе не само X Factor, но и „Като две капки вода“.

Кралят на фолк музиката Азис влезе в ролята на примата Лили Иванова, карайки рокаджията Фънки да възкликне: „Изпя песента по-хубаво от самата Лили Иванова!“

Той се класира на второ място, а на трето - Ненчо Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА