20 Март, 2015 01:30 1 298 0

Жена разбра, че е бременна, след като роди в тоалетната

  • жена-
  • раждане-
  • бременност

Кристи Томас е майка на общо 5 деца

Британка разбра, че е бременна, когато започна да ражда в тоалетната, съобщи „Мирър“.

25-годишната Кристи Томас от Торингтън, Девън  е майка на 5 деца. Тя е родила последното точно 9 месеца след предходното си раждане. Кристи твърди, че не е чувствала никакви признаци, свързани с евентуална бременност, освен леко наддаване на тегло и периодична замаяност.

„В първата минута бях добре, а на следващата вече раждах в тоалетната“, разказва Кристи.

Интересното е, че за Кристи това раждане не е първо. Нейната първа дъщеря Кристал, която е на 7 години, е била родена в тоалетната в дома на баба си.

„Защо трябва да ходиш в болницата, за да родиш? Все едно всичките ми предишни раждания са били в банята. Просто така ми се случва. Всичко започна, когато родих първата си дъщеря. Това стана 8 седмици преди термина и се наложи да го направя на пода в тоалетната. Това си беше шок, но поне тогава знаех, че съм бременна.“

Новороденото е момиченце, което се казва Руби. Кристи твърди, че тя се справя добре в първите си дни на този свят. Въпреки изненадата тя и нейния партньор Лий Врен са щастливи, че отново са станали родители.  . 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА