30 Юни, 2015 05:32 1 079 0

Фестивалът WAKEЪп започва в петък

  • wakeъп-
  • започва-
  • петък-
  • фестивал

За пета поредна година слънцето изгрява под звуците на гайди и хоро

Фестивалът WAKEЪп започва в петък. За пета поредна година слънцето изгрява под звуците на гайди и хоро.

Почти месец, голяма група доброволци сътворяват фестивалното градче, което от 3-ти до 5-ти Юли ще приюти повече от 500 участници и 1500 гости.

На последният ден на фестивала входът ще бъде със свободен достъп като по традиция ще започне с народна песен, гайди и хоро по изгрев слънце. Богатата програма ще продължи и след залеза.

Във фестивала ще участват 15 групи, сред които Карандила Джуниър, „Тъпани  и гайди” и Балкански. Откриването на фестивала ще бъде на 3 юли от 17 часа със специалните гости от Македония групите Conquering Lion и Green Out.  Поканени са и двама диджеи от Сърбия E – Clip и Oxi.

Програмата е структурирана на 4 тематични партита. Жанровете са хип – хоп, реге, етно фюжън и транс. Партитата ще се състоят на 2 вечерни сцени, а през деня малка сцена, качена на дърветата, ще озвучава вълшебната гора.

Културната част на фестивала ще бъде разделена на няколко части: арт базар, шатра за лекции, в които ще се обсъждат многото аспекти на алтернативния начин на живот, представени от хора, споделящи личния си опит. Дневната програма включва кино, театър, различни видове спорт, йога и работилници.

Подробна информация за как да стигнете и къде да паркирате маршрута и паркинг зоната можете да намерите на страницата – www.wakeup-bg.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА